Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Beatles Yeniden !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Beatles Yeniden !
  • rubber soul • 16 Aralık 2006 00:00 • #624445
    "Tomorrow Never Knows/Within You Without you" parçasının videosunu aşağıdaki linkden izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=cw41VqE0UjA
  • rubber soul • 16 Aralık 2006 00:00 • #624446
    Ayrıca aynı sayfada versiyon 1 ve 2 de var ki onlar da güzel.
  • Single_FACTOR • 16 Aralık 2006 00:00 • #624447
    malesef yapılan Panayır Bozmasından başka bişey olmamış.
    projeyi BEATLES adıyla anmak ta doğru değil bence.
    bugüne kadar yapılan zaten Binlerce beatles mixi var piyasada
    albümün adı "DJ.Giles Martin beatles Mix"
    olabilirdi.
    bundanda rant elde edebileceklerini düşünmüşler
  • Beatlefan • 17 Aralık 2006 00:00 • #624448
    Ben albümdeki bir çok şarkıyı başarılı buldum. Defalarca dinledim, başarılı bir çalışma olmuş. George Martin'in eli değince, kötü olması mümkün olamaz zaten.
  • rubber soul • 17 Aralık 2006 00:00 • #624449
    Beatles her zaman ondan sonra çıkanları gölgeledi.Yine böyle olmuş.Bir besteci için Beatles okuldur.Beatles'a nereden bakıldığı önemli tabi.Eğer çalgıcıysan Beatles senin gözünde değersizdir.(Ki Paul Mc Cartney dünyanın en iyi basçılarındandır).Yok eğer besteciysen;Beatles bir okul sende öğrencisindir.Bende çalışkan bir öğrencisiyim bu adamların :)
  • rubber soul • 17 Aralık 2006 00:00 • #624450
    malesef yapılan Panayır Bozmasından başka bişey olmamış.

Haklısın ard arda dinleyince kafam şişti biraz.Ama genede Beatles şarkılarından yeni bir albüm ki çok detaycı Beatles takip etmeyenler için güzel ve yeni bir albüm sayılır.
  • Single_FACTOR • 18 Aralık 2006 00:00 • #624451
    "Tomorrow Never Knows ve Within you Without You"yu
    aynı alt yapıda dinlemek "Wonderwall & Boulevard Of Broken Dreams" mixlenmiş hali gibi. bir etki yaratıyor bende nedense.
    eskiden bizde bunun adı "potpori"olarak geçerdi.
  • rubber soul • 19 Aralık 2006 00:00 • #624452
    Doğru doğru "potpori" iyi söyledin :).

Aslında bu şarkıların birbirine eklenmesi şunu da açığa çıkardı.Aynı ton ve ritimlerde çok farklı tınılar çıkarıp kulaklara çok çok değişik şeylermiş gibi algılatmış Beatles.
  • BEATLES • 4 Şubat 2007 00:00 • #624453
    güzel albüm...almam diyordum hediye geldi iyikide gelmiş:D şarkıların karıştırılması hoşuma giti:) yalnız şarkı listesinde strawberry fieldsin yanına hello goodbye ı yazmamışlar:) e olsun o kadar...