-
buraya ne kadar komik yorumlar yazılmış ya aranızda badluck grubunu bilen dinleyen var mı ki??? bu adamların ve cenkin müzik geçmişi hakkında ne biliyosunuz ? bad luck ın türkiyede albümü olan tek glamrock grubu olduğunu biliomusunuz ... burda öyle mankenlere albüm yapar gibi diyen arkadaş biraz araştırsın ondan sonra konuşsun zaten böyle yorumları onların önemsiyeceklerini sanmıyorum
-
badluck ne olduğunu ben biliyorum.
şu anda elemanlarının neler saçmaladığını da biliyorum.
4*4 misal olarak.
badluck türkiyenin ilk glam grubu, doğru haklısın ama nedense şimdi her grup elemanı alternatif rock yapma telaşında.
para insanı bozuyor.
herkes whitelion konserinde 4*4ten badluck tadında bişiler beklerken çıkıp muse ruhunu bize yaşatmaları kötü oldu.
-
burda öyle mankenlere albüm yapar gibi diyen arkadaş biraz araştırsın ondan sonra konuşsun zaten böyle yorumları onların önemsiyeceklerini sanmıyorum
8 Ocak 2007 Pazartesi | Yazan: enkin
seray sever de ilk prograssive pop albümünü yaptı. ben kötü manada demedim arkadaşım, senin kalbin kötü.
-
cenk'in sesini duymak için fırsat ve duydum,yorum yapmak için fırsat tahminimden iyi..umarım yerlerini alırlar.
-
süper bir haber, cenk durmazel yapmış yapacağını yine
-
valla gayet şahane olmuş. prodüktör kim bilmiyorum biraz daha ilgilenebilirdi muzikal açıdan ama sonuc itibariyle bu adamlar da cenk ve antisilence üyeleri, ne kadar vasat bir şey cikabilir ki... sound kayit gayet şık, zira alp turac kaydetmiş ki hastasiyim kendisinin. sözlerin cenk'in beyninden döküldüğü zaten anlaşılıyor. konser olsun, en öndeyim. ha kapak üstünde calisilabilirdi aslinda ne o oyle be yeşil yeşil, gayet kötü olmuş. gerci onun da bir gondermesi vardir herhalde, şimdilik çakamadim ben.
-
süper bir albüm! özellikle gol, deprem ve motor... hastası oldum yaa... cenk'in yorumu olayı daha da süper yapmış zaten... kliplerini bateristleri mi ne çekmiş, öyle bişey vardı ama gayet süper bir albüm....=)
-
çok sevdigim antislince den 3 grup üyesi bu grupta,cenk'in seside hiç fena degil...güzel bişeyler olmus...
-
en başta arkadaşım grubu ya hani cenk&erdemde gıcık olanı vardı yaa cenk işte solisti o.. ama süppermiş meğer adamın sesi.. die anlatmıştı..
aslında daha punk tarzı bişeler beklemiştim de.. neyse işte aşkın gözü çok güseell
-
beğendim ben. kutladım bi de.