-
Bilet 22.5 YTL Mİ ?!
Neden tekrar bir araya geldikleri ortaya çıktı, sanırım paraya sıkışmışlar, ne dersiniz ;)
Çok sevdiğim bir grup, türk rock adına dev adımlar atmış bir grup, ama yine de çok pahalı... Gidebilenlere iyi eğlenceler.
-
para için yapılan her şey mubahtır....
bu cümle uygun mu acaba?
-
İlk konser olduğu için gitmek isterdim,hazır finallerin üzerine de fena gitmez aslında...ama pahalı...para için birleşiyorlarsa birleşmesinler daha iyi...işin içinde para amacı ön planda olacaksa eski tadı bir daha veremezler....ya da inşallah verirler ne diym=))
-
ya bu ne ya 18 yaş sınırı !!!!!!!
-
Hak yolunu buldular demiştim Kurban için tekrar birleşmeleri konusunda ama bu fiyatı görünce "vay anasını sayın seyirciler.. sacit beyler yok demek" dedim kendi kendime !!!
-
pahalı yaaa yapmayın bunu yanı
-
Arkadaşlar hem Türkiye' nin en iyi müzik yapan grubu diyoruz hemde 22.5 YTL ye çok pahalı diyoruz. Ne yani 10 YTL ya da 15 YTL mi olcaktı.? Bu paralara piyasada cover yapan grupları bile zor dinliyoruz. Bence fiyat gayet normal. Ayrıca fiyat konusu sadece grubun belirlediği bişey değil. Mekana kalmış bişey daha çok.
-
Fiyattan çok tarihi düşündürüyor beni. Tam sınav zamanı yapılır mı böyle bir konser ertesi günü sınavım var gidemiyecem.
Ayrıca 27'sinde de Ankara'da konser var, Ankaralılara duyrulur...
-
yok artık arkadaşlar ya yapmayın bukadarda..Kurban için 22.5 ytl pahalı mı diyorsunuz? nekadar bi fiyat olsun isterdiniz ? 10-15 ytl ? kendi amatör grubunuzun konseri olsa 10ytl'den aşağı koymazsınız bilet fiyatlarını. bu adamlar Türkiye'de kimine göre en iyi kimine göre en iyilerden. bırakında olsun okadar. sürekli gruplarımıza sahip çıkalım destek verelim diyoruz ama nedense hep sözde kalıyor. Buyrun destek vermek isteyen versin. Üstelik bu konserin Kurban fanları için çok özel olduğunu düşünüyorum. Uzun lafın kısası bu konsere bu para değer.
-
18 yaş sınırına koyım size bişi olmasın!!!