-
Gitmek istemeyenler bahane bulmasın..Bilet parası kesinlikle fazla değil..Böyle konuşanlar hala daha farkına varamamışlar sanırım ama sözü edilen grup Kurban..Zerre kadar değmicek adamlara para vermeyi biliyoruz da iş Kurban'a gelince mi pahalı oluyor biletler?Türkiye'nin en iyi grubu..22.5 ytl değil daha fazlası bile verilir bu adamlara..Değerini anlayamamışsanız o ayrı bi mesele tabii...
-
İstanbul'da olacaktım Kurban için 22.5 ytl nin lafınımı yapardım bee. feda olsun.. Kurban gibi bi grubun yeniden bi araya gelmesi.. Ve 22.5 ytlden konser vermesi mucize.. Bu konser kaçmaz..Gidemeyenler çok şey kaçırır eminim...
-
Adam akıllı müzik yapabilen tüm gruplara para mübahtır. Oturup Guns n Roses a 100 ytl yi veren adam Kurban'ada 22,5 ytl yi çok görmesin bi zahmet...
-
Adam akıllı müzik yapabilen tüm gruplara para mübahtır. Oturup Guns n Roses a 100 ytl yi veren adam Kurban'ada 22,5 ytl yi çok görmesin bi zahmet...
10 Ocak 2007 Çarşamba | Yazan: Maider
kurban, guns n roses'ın dörtte biri olsaydı görmezdim elbet.. ben o fiyata anathema yı izledim..
-
Ne yani 10 YTL ya da 15 YTL mi olcaktı.? Bu paralara piyasada cover yapan grupları bile zor dinliyoruz
10 Ocak 2007 Çarşamba | Yazan: bamya0
umarım ortalıkta bu işten para kazanmaya çalışan insanlar yoktur da bu yazını okumamışlardır, yoksa seni taşlarla sopalarla kovalarlardı.. bilmiyorum piyasanın ne kadar farkındasın ama şu sıralar o dediğin 10-15 ytl ye çatır çatır beste yapan 4-5 grubu birden çıkarıyolar sahneye.. cover yapan grupları öpeyim.. ayrıca bi düşünün bakalım herkes o konsere 22.5 ytl yi çıkarıp girebilecek durumda mı? fiyatı her kim belirlediyse gözünü para bürümek deyimi tam onun için söylenmiş.. insaflı olun biraz..
-
Yaa şimdi Kurban groupileri bana kızacak ama adamlar bir hafta önce birleşti,bu hafta konsere çıkıyorlar....Bence bunun türkçesi hiçbiri ayrı adam gibi birşey yapamadı,ne etsinler birleştiler...Yani doğruya doğru deniz bir grup kurdu,diskotek diye bir şarkı söyledi,pek insan beğenmedi...Burak Athena'da iyi hoş çaldı ama bence müzik adına pek de iyi olmadı...Bassçı ile diğer elemanın ne yaptığını bilmiyorum pek...Diğer eleman dediğim gitarist sanırım okula devam ediyordu....Herneyse kişisel görüşüm adamların tek başına birşey yapayıp zorunluluktan tekrar birleştiği yönündedir.....15-16 yaş grubu kurban hayranı arkadaşlar bu mesajımı okuduktan sonra bir sinirle bu sayfaya yardırmasınlar bana...ne söyleyeceklerse özelimden mesaj atsınlar...adam gibi konuşalım...Burada tartışıp ortadan kaybolmak doğru olan değil.....Bilet fiyatı da gayet uygundur bence...20 ytl kulağa çok,ama sokağa çıkınca az gelen bir paradır...Sevdiğin bir grubun konserine verilecek paradır....Saygılar sevgiler....
-
Tamam. Olmaya çalışıcam. Fakat herşeyi de duygu sömürüsüne dökmeyelim.. Benim durumum da çok iyi değil ama ben bu konsere bi şekilde gitmeye çalışcam. 26 Ocağa daha çok var...
-
Bence çok uygun bir fiyat studio live için duman çıktığında 30 YTL alıyor kurban gayet iyi bence
-
4 şubat pentagram bostancı'da 22,5 ytl verdim ona bence değicek ama kurban'a verir misin bu parayı deseler? Sanmıyorum! Gideceklere bol şans. Ve bişey daha söylicem birleştikten bi ay bile geçmeden konser...biraz şüphe uyandırıyor adamların samimiyeti hakkında ama ne diyim onlara da bol şans.
-
ilk konserleri, tam performansla doneceklerse bence cok değil deger.
bi de benim soyle bi gorusum var bilet fiyatı 19,99 ytl olsaydı akılda "aa 10 küsür ytl'ymis" diye kalacagı icin ucuz gelirdi. bu tabi sahsi gorusum katılmayanlara saygı duyarım.
dip not olarak da deniz-panik ve burak-athena dısında kerem tüzün (bass) de demir demirkanla calıyordu ayrı oldukları zamanda.