-
yuhhhhh diyorum başka bişi demiyorum .müziğin ruhunu öldürmekle kalmamışlar ayrıca güzelim Fender ruhunu da öldürmüşler...ayrıca bu aletin kasa ağacının çoğu elektronik aksamlarla dolmuş ton vermez bu...tamamen süs aleti ...
-
Bi' yuh da benden...
Yakından Bereket Dönerle-MESA birleşirse şaşırmam yani...
-
iste tam aradigim gitar ama bir özelligi eksik.. ben birami icerken o calmaya devam edicekmi? aa lütfen cok önemli bu.. :D abi bu nedir yaa.. tamam farkli olsun demis yapmissiniz amaa yani bununda bi siniri olsun be kardesim.. hakkikaten YUH!
-
gerçek gitarsitin işi olmayacak bir alet...telecaster'in hatta fender'in ciddiyetini/ruhunu bozacak gibi...//'72 telecaster'ın değerini düşünecek olursak.....yorumlara katılıyorum'
-
gereksiz. yaraticilikla falan alakasiz.
-
rezillik,boşa harcanmış zaman ve para,sakillik,işgüzarlık
-
bilgisayarın önünde gitar çalarım aynı şey =S
-
yuhhhhh diyorum başka bişi demiyorum .müziğin ruhunu öldürmekle kalmamışlar ayrıca güzelim Fender ruhunu da öldürmüşler...ayrıca bu aletin kasa ağacının çoğu elektronik aksamlarla dolmuş ton vermez bu...tamamen süs aleti ...
hakısın .. bencede ton vermez. ama ben o kadar katı yaklaşmıyorum yinede garip geldi.. her zaman oldugu gibi ilk ürün kötü olacak saçma gelecek ama düşünsenize arkadaslar bence bu bir çok yeni ufuklar açacak işimizi cok kolaylastıracak şeyler yapacaklar.. ama bir gercek daha varki oda şu : muzik ruh işidir..
-
Yakında " C o r e - D u o " işlemcilisi de çıkcakmış. Çift çekirdekli Fender PUHAHAHAHAHA =)
Lan ben Yarın Dükkandakileri haberdar edeyim. Yarın öbür gün, "Ya ben gitarıma format attıracaktım" veya "Fender'ım Mavi Ekran veriyor" diyen adamlar gelmeye başlar. Bize de yeni ekmek kapısı açıldı:
"Hocam bir güzel format attım, Hem bak Vista kurdum, Akorlarınıda düzelttim, al bak bu telleri de hediye ediyorum"=)))
Yarın cama asacağım : " Fender Telecaster'a Format atılır"
-
insanlar arayış içerisinde neyaptıklarını şaşırdılar bukadar gereksiz bişey olmaz.