Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Intel & Fender ortaklığı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Intel & Fender ortaklığı
  • aazziimm • 3 Şubat 2007 00:00 • #625920
    uuuuuuuffffff ibanezlere de saç kurutma makinesi,washburnlere de ekmek kızartma makinesi koymşlar nası? alın alın....allahım nelerle uğraşıyoruz :D
  • soadci_86 • 4 Şubat 2007 00:00 • #625921
    bi konu hakkında en fazla bu kadar geyik yapılabilir yani..iste garaj elemanlarının yaratıcılıı..
  • dave lombardo • 4 Şubat 2007 00:00 • #625922
    arkadaslar uyku sorunum var benım ya
  • melih_taz • 4 Şubat 2007 00:00 • #625923
    aslında güzel bişeye benziyo dicem, taşlanmaktan korkuyorum...
    seneyede bilgisayara gitar monte edeceklermiş bilginize.
  • jonathan544200 • 4 Şubat 2007 00:00 • #625924
    güzell,hoş
  • Gothic_Artist • 4 Şubat 2007 00:00 • #625925
    bariz zihni sinir projesi
  • NORMALkerem • 4 Şubat 2007 00:00 • #625927
    jakuzimize altın kaplamalı musluklarımızı taktırdıktan sonra; sahnede msn açıp insanlarla iletişimde kalacaz. karşımızda kimse olmicak çünkü. tam ihtiyacımız olan şey.
    türkiyeden de buna para verip alan olursa; evine girer bu makinayı çalarım. şart olsun.
  • POLPOT • 4 Şubat 2007 00:00 • #625928
    elektrogitar evrimine yapılan katkı nerede peki?
  • iFuck • 4 Şubat 2007 00:00 • #625929
    Allahım!!Çok bilmiş garaj insanları yine ortada..Ulan bir kişi de olumlu yorum yazmaz mı kardeşim herkes mi odun:DNiye şimdi böyle diyorsunuz ki..Ona bakarsanız elektro gitar da yoktu önceden..Ama bi şekilde teknolojisi gelişti ve ortaya çıktı..Olacak gelişmeleri önceden bilmeden yapılan yeniliklere ve araştırmalara saçmaca yorum yapmayınız..Resmen irticai beyinlere sahip insanlar görüyorum ya..Gerçketen yazık..Şimdi bana yok tondu yok akutikti yok müzikti bilmemne diye gelmeyin..Ya da ne işe yarıcak ne gereksiz bilmemne..Gereksiz binlerce ton icat var..Almazsınız olur biter..İnsan bu kadar mı boş olur ya,Gelmişsiniz burda belkide müziğin geleceğiyle dalga geçiyorsunuz..off off...
  • Tabbing • 5 Şubat 2007 00:00 • #625930
    Allahım!!Çok bilmiş garaj insanları yine ortada..Ulan bir kişi de olumlu yorum yazmaz mı kardeşim herkes mi odun:DNiye şimdi böyle diyorsunuz ki..Ona bakarsanız elektro gitar da yoktu önceden..Ama bi şekilde teknolojisi gelişti ve ortaya çıktı..Olacak gelişmeleri önceden bilmeden yapılan yeniliklere ve araştırmalara saçmaca yorum yapmayınız..Resmen irticai beyinlere sahip insanlar görüyorum ya..Gerçketen yazık..Şimdi bana yok tondu yok akutikti yok müzikti bilmemne diye gelmeyin..Ya da ne işe yarıcak ne gereksiz bilmemne..Gereksiz binlerce ton icat var..Almazsınız olur biter..İnsan bu kadar mı boş olur ya,Gelmişsiniz burda belkide müziğin geleceğiyle dalga geçiyorsunuz..off off...

keşke gitarın geleceği için düşünmeye ayırdığın zamanı biraz da terbiyen için ayırsaydın. burada insanlar fikirlerini paylaşıyorlar adı üzerinde "yorum" yapıyorlar.Bazı arkadaşlar da işin matrak yanını seçmişler.Müzikte teknoloji elbette kullanılmalı ve teknolojinin esas amacı hayatı kolaylaştırmaktır.Bak bakalım bu alette kolaylık sağlayacak birşey var mı?Senin gibi 'çocuk'lar yüzünden uzun zamandır garaja girmiyordum , sanırım buna devam edicem ....