-
Kadıköy yakası ya da tarihi yarım adanın öbür tarafından fuara gitmek isteyen arkadaşlara CRN ın basit bir tarifini yapayım.Tophane'den kalkan metroya binip hava alanından evvelki durakta iniyorsunuz orası CNR.Ataköy 9.etap durağından sonra.
-
tophaneden kalkan tramvay...o da zeytinburnuna gidiyor.zeytinburnunda inip metroya aktarma yapmak gerekir.yanlış yönlendirmeyelim lütfen ..:)
-
bende gitmek istiyenleri bilgilendiriyim geçen seneki tecrübemden . böyle hayaller kurup gitmeyin şu aletleri görürüz ederiz felan diye :)) anca rüyanızda görürsünüz benim gibi. utanç fuarı bence. gidince sadece ismini bildiğimiz firmalar ve boş standlarla ve bikaç broşürle süslenmiş bi fuar. müzik sektörünün nekadar dipte olduğunun aynası olan bi fuar. hiç bi firmada stok yokki fuara ne koysunlar : ))))) bişey alcak olsan söylüyosun bi ay sonra geliyo zaten herşey türkiyeye :))) . iyşallah çok önyargılı ve yanılmışımdır bu seneki fuarla ilgili.
-
Ah be Bekçi haberi yayınlamışın sağol ama hani garaj.org'dan bastırabileceğimiz davetiyeler :) Neyse ben gidecem,stand varsa orda uğrarım :)
-
imçden baya katılım oluyormuş diye duyunca gitmekten vazgeçtiğim fuar:)
öyle yorumlar duydum ki tünele gidip gezmek daha cazip geldi :P
-
biz büyük bir hevesle gidmiştik geçen senelerde içerisi boştu ve fondaki müziki ne fonu her yeri kaplıyordu adını ilk kez orda duyduğumuz bir arabesk türkücü kırması bir sanatçı albümünün tanıtımı gibiydi tuhaftı yani büyük ümitlerle gitmeyin yeni teknolojiyle falan karşılaşamıyo insan
-
cumartesi günü saat 17:00'da yüksek sadakatin unplugged konseri izlenebilir fuarda...
-
evet gıttım ve herzamanki manzara..türkiye gibi önemli konuma sahip birülkede müzik ve onu destekleyen sektörler...ne umardınız..?olmuyor arkadaş terkedin burayı.!.bu işi hakkıyla yapıcak olanlarada engel olmayın...
-
geçen sene giriş nekadardı arkadaşlar?davetiyem yok ta:)
-
evet ya giriş ne kadar arkadaşlar.bilen var mı?