-
bu konsere gitmeyi herşeyden çok istiyorum yaa!!
harika olcak bence...
-
comma ile dreamtone öngrupmuş diye duydum.doğruysa feci bi gece olacak.
-
züperr
-
Umarım;
18yaş sınırı olur
ön grupların fazlalığı DT'nin playlisti kısa tutmasına neden olmaz
platinium bilet olayı bu sene de olur...
11 Mart 2007 Pazar | Yazan: -maJestY
Yürü be arkadaşım kim tutar seni 18e bastığın gün (ki yakın bir tarih) vücudunun arka taraflarında bayağı bir yükselme olmuş anlaşılan.
11 Mart 2007 Pazar | Yazan: da hui
Katılıyorum..
-
Umarım;
18yaş sınırı olur
ön grupların fazlalığı DT'nin playlisti kısa tutmasına neden olmaz
platinium bilet olayı bu sene de olur...
11 Mart 2007 Pazar | Yazan: -maJestY
arkadaşım, sen hiç hayatında herhangi bir ön grubun fazla çalıp, üstüne bir de ana grubun zamanından yiyip, bununla da kalmayıp ana grubun kısa çalmasına neden olan bir konser gördün mü? yani tarihte böyle bir konser varsa yamulayim, düzelmeyeyim bir daha. ayriyetten; bu türlü konserlerde ön gruplara, resmen köpek gibi muamele yapılır. soundchek yaptırtmazlar, pat diye performansını bölüp haydi zaman bittiye getirirler, adeta "sömürürler" ön grupları. tıpkı manowar'da cem köksala olduğu, blind guardin'da da soul sacrifice'a olduğu gibi -daha çok vardır-. yani bu kadar saçma bir yorumu ilk kez görüyorum. daha neler göreceğiz kim bilir..
-
petrucciden bi pena daha alıcam demekki :D
-
-
Leviathan yorumumu anlamazsan tabi ki saçma gelir,ön grup ana grubun zamanından yer diye birşey demedim ki !?.
Sadece endişemi dile getirdim, illa öyle olacak diye birşey demedim. DT o gün 15parça çalsa ; normalde 16/17parça çalmayacaklarını kim bilebilir ki ?
Yine de engin bilgilerinle beni aydınlatıp yüreğime su serptiğin için teşekkür ederim.
-
bu adamlarda anathema ile birlikte mekan ettiler bu ülkeyi.
-
abi işin ucunda mike portnoy var :)) bu arada alt grublar bellimi bilen varmı?