-
mike portnoy tek ayakla twin atıyormuş duyduğuma göre doğru mu ?
-
kaç para acaba??
-
Arkadaşlar size belirteyim dream theater türkiye deki hiçbi konserinde yaş sınırı getirmemiştir ki benim tahminimce bu konserde de olmuyucak öyle bi olay çünkü tüm fanlarına eğlenceli bir gece yaşatmak istiyor adamlar :) eh biz de bu fırsatı değerlendiricez tabi ki de :) umarım platinium bilet olur yine
-
Bu arada doğru grup, yanlış yer...
-
hmmıssssss
-
Kesin orda olcam :)
portnoy'un bagetini almak için ne gerekiyorsa yapacm bu adamları yakından izlemek süper olcek::))))
-
geçen seferki ne kadardı? (bilet)
-
gecen sefer yanlis hatirlamiyorsam 35 liraydi ve platinium larda 275 ti galiba. O konserde plt alamamistim ama bu sefer kesin alicam plt olayini yine yaparlarsa tabi. Gecen konserde de playlist bence cok guzeldi, 2002 konserinde calmadiklari sarkilari caldilar, bence bu konserde 2002 konserinde calinan bircok sarki olacak, en azindan ümit ediyorum oyle olmasini :) home olsun, fatal tragedy olsun, lie olmazsa cocugumu keserim, test that stumped them all olmazsa cam bardak yerim vs vs..
-
ayrica bu konser oncekilerin aksine an evening with dream theater formatinda olmayacak, portnoy zaten daha onceden aciklamisti artik yanlarina 1 - 2 grup alarak turlayacaklarini, bu konserde türkiyeden comma ve dreamtone var. Bence ikisi de cok kaliteli basarili gruplar, normalde onlari da severek izlerim ama dream theater on gruplar olmasi sebebiyle sahnede daha az duracaktir zannimca. Bu da gecen konserdeki 3 saate yakin hayvanogluhayvan performanstan mahrum edebilir bizi, neyse olsun ya platinium olsun da gerisi sorun degil..
-
biri mike ın tek ayakla twin attığını söylemiş yuh yani diyorum ne kadar inandırıcı????