Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

90'lar Türkçe Pop Parti @ Studio Live - Taksim - İstanbul

• paramientos • 12 Nisan 2007 00:00 • #628072
    popçular dışarı >>>>>>>>>>
  • 2mi3 • 13 Nisan 2007 00:00 • #628073
    Bu çok hoş olabilir aslında yaa...hele tüm çocukluk dönemi 90larda geçmiş 84-85-86lılar için tam bir nostalji olur....Kİmse rockçı metalci doğmadı arkadaşlar...Küçükken yonca evcimik,çelik,grup vitamin dinledik biz de ....Mİrkelamın koşan klibini az kişi taklit etmemiştir çocukken...:) Şimdi popçular dışarı diyip yemeyin beni yani ehehe....Kaç kişi 6 yaşında Manowar dinliyordu :)
  • oz • 14 Nisan 2007 00:00 • #628074
    şimdi o şarkıları dinlediğimde eskisine göre daha fazla keyif alacağımı biliyorum, o şarkıları, klipleri görünce aralarında nasıl da farklı, hoş fikirler, melodiler olduğunu fark ediyorum. Bu organizasyonun tanıtımı bile gülümsememe yetti, burun kıvırmak yerine keyfini çıkarmayı becerecek birini bulup giderim herhalde.
  • darknessinlove • 15 Nisan 2007 00:00 • #628075
    sadece konserin brosurunu gormek mutlu bir sekilde duygulandiriyor beni. evet hatirlarim ben 90 dogumluyum. ve annem beni yedirirken. genelde yemezdim yemek tabi. yonca evcimigin aboneyim abone sarkisini acar ole yedirirdi:)
  • JasonBassPlay • 17 Nisan 2007 00:00 • #628076
    tabi kide güzel bi organizasyon. çogumuzun çocuklugu 90 larda geçmiştir , gidilir , dinlenir görülür gelinir
  • telefon_diregi • 21 Nisan 2007 00:00 • #628077
    Organizasyonu düzenleyenlerin ellerinden öpüyoruz!! Dj olarak sarışın bol makyajlı bi abla ve yanında duran bi abiden başka bir şey görmedik. Bir çok şarkı geçişinde arada boşluklar oldu, kimi şarkılarda ise cd tozlanmış heralde =) Ayrıca projeksiyondan mickey mouse cd'sini koymak gerçekten çok zekice(?) ve yaratıcı(?), düşünenin ellerinden öpüyoruz (başdaki "gelecek program" tanıtımlarını bile kesmemişler). İnsan şuraya bir iki klip bir şey koyar!! Ya da playlistde çalacağı parçaların hiç olmazsa cd'lerini kontrol eder!! Herneyse Dna(ya da dream) organizasyonun ellerinden tekrar tekrar öpüyoruz. Bir daha ki organizasyonlarını ilgiyle takip ediceğimizden kuşku duymamalarını diliyoruz(!?)