Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Suicidal Tendencies @ Balans - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Suicidal Tendencies @ Balans - Taksim - İstanbul
  • Nem • 11 Nisan 2007 00:00 • #628087
    Suicidal on yıl kadar önce gelseydi keşke. Biraz geç oldu sanki..
  • ROSTOCKER • 12 Nisan 2007 00:00 • #628089
    Soğuk biralar yudumlanacak Balans'ta azılacak;var mı ötesi :)
    Yalnız bazı sitelerdeki haberlerde tarih olarak 30 Mayıs gösterilmiş...
  • FlashRoyal • 12 Nisan 2007 00:00 • #628090
    ahah balans`ın içeriğiyle tezat oluşturacak konsepte sahip, azılası hoplanası konser.. biletler az bi daha ucuz olsaydı keşke
  • Ubermensch • 12 Nisan 2007 00:00 • #628091
    Şükür Tengri'ye ! Arabesk rock yapan Ortadoğu Rockerlar'ına ders vercek bir grup geliyor uzun zaman sonra..
  • HereticSlave • 12 Nisan 2007 00:00 • #628092
    ankaraya da gelsinler yaa..
  • Soulforger • 12 Nisan 2007 00:00 • #628093
    Şükür Tengri'ye ! Arabesk rock yapan Ortadoğu Rockerlar'ına ders vercek bir grup geliyor uzun zaman sonra..

Keşke insanlar kendi kültürlerine bu kadar yabancılaşmasa. Bu yorumun altında sadece ve sadece hiç düşünmeden doğu dünyasını küçümseme görüyorum. Kaldı ki çok hoş bir müziği vardır ortadoğu'nun. Ama tabi , Metal batıdan çıktığı için küçümseyin doğuyu. Aferin , doğru yoldasınız...
  • Anthrax34 • 13 Nisan 2007 00:00 • #628094
    Mükemmel bir haber abimden duydum inanamadım netten araştırayım dedim çok iyi oldu yaf. her ne kadar Mike Muir yaşlanmış olsada gidillmezmi bu konsere ya:) valla tüylerim diken diken oldu diyebilirim şimdiden konser heyacanına girdim. (3 sene önce rüyamda Mike Muir i gördüm bizim avcılara gelmiş kafe tarzı biryerde şarkı söylüyor şaşırdım! gittim yanına abi senin ne işin var bura nasıl olur yaf bilmemne derken Mike bana sevgilisinin türk olduğunu ondan dolayı geldiğini söyledi bende "abi yaf seni çok seviyorum yaf birisi bana en sevdiğin grup nedir diye sorduğunda direk Suicidal Tendencies diyorum" demiştim ama o beni hiç tınlamamıştı "iide banane der gibi bir ifade oluşmuştu suratında") ehehe :)
  • 2_ • 14 Nisan 2007 00:00 • #628095
    Mükemmel bir haber abimden duydum inanamadım netten araştırayım dedim çok iyi oldu yaf.

Şakamı yapıyoruz arkadasım GaRaJ ' da yayınlanıyorsa dogrulugundan suphenmı var en basıtınden bılet yazan yere tıklıyıp gorebılırdın
  • A Dead Castle • 14 Nisan 2007 00:00 • #628096
    Vakti geçenler türkiye ye geliyorlar paraları bitiyor her halde.
  • Trouble • 29 Mayıs 2007 00:00 • #628097
    Şaka gibi :) harika bi konser olacak eminim o kadar yıl albüm dinne sonra adamlar karşımıza gelsin süper ya Evrenciğim biliyorum askerdesin ama ne yapalım ben askerdeyken de Orphanedland gelmişti :)) herkese iyi eğlenceler.....