-
Bende 1. ve 2. konsere gidemedim ama buna gidicem . Sadece anlamadığım bir grup bu kadar mı paragöz olur ki 20. yıl konserleri adı altında 3 konser çakar . ( 1. konser 20. yıla dahil edilmese de ben öyle saydım )
-
paragöz? Tarkan Gözübüyük varken? yok canım, nerden çıkarttın şimdi ;)
-
hehe
10 temmuzda Turkiye ye geliyorum
eger bilet bulabilirsem
kesinlikle kacmaz
diger iki konserde de Turkiyede degildim :(:(:(
Pentagram!!!!!
-
ya odtu de dinledim ben ama mükemmel değillerdi. biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası
-
Bende 1. ve 2. konsere gidemedim ama buna gidicem . Sadece anlamadığım bir grup bu kadar mı paragöz olur ki 20. yıl konserleri adı altında 3 konser çakar . ( 1. konser 20. yıla dahil edilmese de ben öyle saydım )
5 Temmuz 2007 Perşembe | Yazan: •DrumBanger
artık grupların sıkça konser vermeside paragözlük olarak algılanıyor, hadi hayırlısı, ayrıca adamların para kazanmaya ihtiyaçları var ben olsam 20. yıl adı altında 10 konser daha yapardım, sen o kadar müzik için uğraş, didin, korsan belasına seni özel olarak sevenler hariç kimse cd ni almasın, içe göç, bari konser vereyim hem eğleneyim, hem kazanayım de(pentagramın böyle düşünüp düşünmediğini bilmiyorum ama öyle olduğunu düşünelim madem paragözler)sonra ordan alakasızın teki çıksın huhaaaaa bunlar paragöz desin, insanları, suçlarken, hele bu müzik için ama iyi ama kötü dötünü yırtan insanları suçlarken bir değil bin kez düşünelim, lafımıza bakalım, yazdığımızı bi daha bi okuyalım, du bende okuyam bi...:)
-
Bende müzisyenim ne yazdığımın farkındayım . Konser vermek ya da albüm çıkarmak zor işler ama banane kardeşim . 20. yıl adı altında 3 konser verilirse bu herifler paragözdür . Banane ne amaçla verdiklerinden önce para diyorlar işte . Madem 20. yıllarında mükemmel olduklarını kanıtlamak istiyorlar bedava yapsınlar konseri ? Çok mu zor ? Umrumda değil . Paragözler işte bu kadar basit .
-
Atahan , pardon ama 1 grupta çalmakla müzisyen olunmuyo maalesef , henüz müzisyen değiliz. Bu adamlar bu işe hayatlarını vermişler. Hala baba parası yiyorsun , ben de öyle , o yüzden adamların ekmek kapısına saygı göster. Bak , 20. yılları olmuş dile kolay , 20. yıl adı altında 20 konser verirler isterlerse. Ne yani? Eskiden konsere çıkmıyorlar diye eleştirilirlerdi , şimdi de bol bol çıkıyorlar diye mi eleştirilecekler?
Kaldı ki sana cevap veren arkadaş çok doğru bir noktaya parmak basmış , adamların emekleri internetten bedavaya indiriliyor , konserlerden kazanmayacaklar da nereden kazanacaklar?
-
cidden ya rockncoke dada çıkacaklar para lazım pentagrama her grupta olduğu gibi bi tel kopsa bile takımıyla değişiyor 15 kaattan saysak günde 5 tel kopsa grup iflasın eşiğindedir bence ondan. ankaraya geliyolarsa giderim OAOTHM( Old Age Of Turkish Heavy Metal) nin en büyük ve önemli temsilcilerinden pentagram POPÇULAR DIŞARI !
-
E Cenk abi madem para lazım desinler "Ülkemizde korsan çok fazla var bundan dolayı konserlerden her grup gibi bizde para kazanmayı amaçlıyoruz." Dürüst olsun da eyvallah diyeyim giderim konserine . Ama bir para için 20.yıl adını 3 kere kullanmamak gerek .
-
Bu yıl 20. yılları , verecekleri her konser de 20. yıl konseri olacaktır. Yani konserlerine istedikleri ismi verirler , böyle şeylerden bahane bulmayın, çamur atmak isteyene bahane bol...