Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pentagram 20. Yıl Final Konseri @ Arena - Kuruçeşme - İstanbul

• DrumBanger • 7 Temmuz 2007 00:00 • #630053
    Ne alaka çamur atmakla ? Bende seviyorum Pentagramı sonuçta . Ama şöyle düşün . Bir çift 20. yıl dönümünde her çıktıkları yemeğe 20. yıl dönümü yemeği demezler . 1 kere olur ve özel olur . Yemeğe çıkmakta öyle sık gerçekleşen bir şey değildir .
    20. yıl konseri 1 kere olur ve diğer tüm konserlerden özel olur . 20. yılda konser çıktıktan sonra tekrar çıkarsın tabi ama 20. yıl adıyla çıkman e biraz garip kaçar .
  • letters_i_send • 7 Temmuz 2007 00:00 • #630054
    paragöz? Tarkan Gözübüyük varken? yok canım, nerden çıkarttın şimdi ;)
    5 Temmuz 2007 Perşembe | Yazan: halojensapien

ne olmuş prodüktörlük yapıyorsa. bak adamlar yazmış tel alamıyorlarmış. kolay mı insanın 20 tane vintage gitarı olması haliyle tel parası yetişmez. kolay mı amerikada yaşamak. sen al biletini git takıl arenada. seni de çamur atanlar tarafına koymayalım.
  • tearful days • 9 Temmuz 2007 00:00 • #630055
    Ne alaka çamur atmakla ? Bende seviyorum Pentagramı sonuçta . Ama şöyle düşün . Bir çift 20. yıl dönümünde her çıktıkları yemeğe 20. yıl dönümü yemeği demezler . 1 kere olur ve özel olur . Yemeğe çıkmakta öyle sık gerçekleşen bir şey değildir .
    20. yıl konseri 1 kere olur ve diğer tüm konserlerden özel olur . 20. yılda konser çıktıktan sonra tekrar çıkarsın tabi ama 20. yıl adıyla çıkman e biraz garip kaçar .
    7 Temmuz 2007 Cumartesi | Yazan: •DrumBanger•

abi örneklemenin gayet saçma olduğunun farkındasındır umarım, müzik diyorum, müzisyen diyorum, koca pentagram diyorum, konser diyorum bana bir çiftin 20. yılını kutlamasından bahsediyorum o zaman bende sana fenerbahçenin 100. yılını kutlmasını falan örnek göstereyim böyle saçma muhalefetler silsilesiyle ilerleyelim sonuçsuz, soulforger da gayet güzel açıklamış zaten, neyse yani bi grubun bu kadar kolay paragöz olarak nitelnedirilmesi tuhafıma ve ağrıma gitti açıkçası, gerçekten bayaa bi düşünmemiz lazım onlara laf atmadan önce, hele paragözlükle yargılamadan önce, kaldıki adamlarda yaşamlarının büyük kısmını müzikten kazanıyorlar, bu işten para beklemeleride gayet normal, saygılar...
  • _Obituary_ • 10 Temmuz 2007 00:00 • #630056
    Nedir bu çamur atma merakı anlamıyorum ben bu insanları..
    Ne istiyorsunuz,adamlar çıkıp "paraya ihtiyacımız var"mı desin. Dinleyicilerinin durunu anlayacak kapasitede olduklarını düşünüyorlardır muhtemelen...Her neyse..
    Bgm'de iki kez izledim kendilerini..Verdiğim her kuruş, daha doğrusu verdiğimiz her kuruş helel olsun. Gitmeyenler imkanları varsa mutlaka gitsinler.
    Bu arada kızlar pogoya dikkattt!!!! ;)
  • sansar • 10 Temmuz 2007 00:00 • #630057
    20 mi ? O karar olmuşmu ? Peh be... Gidin eylenin gençler hayat kısa gerisi boş. Birbirinizi yemeyin :) Türkiyenin biricik heavy gurubu bu. Ne olursa olsun kaçmaz. Benim içinde eylenin...
  • VITA_ES_MORTE • 10 Temmuz 2007 00:00 • #630058
    Pentagram'a para göz diyen sevgili arkadaşlarım.3-5 kuruşluk bilet parasını vermekten kaçınak mı paragözlük yoksa konser yapmak mı?Yabancı ülkeden bi sanatçı gelince en az 100 ytl olan bilet fiyatlarına bile sesinizi çıkarmazken kalkmışsınız burda 20 yıllık kendi grubumuza bedava konser yapsınlar çok mu zor diyorsunuz.Bu adamlar doktor,mühendis ya da herhangi meslekte çalışan kişiler değil bunu unutmayın.Bu kişiler profesyonel olarak sadece müzisyenler.Sizin yaptığınız bi dükkana gidip bedeva mal istemek gibi bişey.Adam vermeyince de ona para göz diyorsunuz.Komik olmayın lütfen.
  • letters_i_send • 27 Temmuz 2007 00:00 • #630059
    kardeşim gidiyor muyuz gitmiyor muyuz bir karar verin de ona göre para ayıralım tüm gün yemeyelim
  • ZaugnaKhaldun • 29 Temmuz 2007 00:00 • #630060
    ses sistemi ve pentagramın kötü olduğu konser.

detaylar için:

http://www.last.fm/user/ZaugnaKhaldun/journal/2007/07/28/486892/
  • Tom Araya • 7 Ağustos 2007 00:00 • #630061
    bu çilekeşin olayı ne yaa.
    yani çokmu kalite hakikaten her konserde bu gurupta mutlaka yer alıyo.ya artık bi parayı bulsalarda piyasadan bi müddet en azından uzaklaşsalar.valla bunu istiyorum ya.
    neyse pentagram ne kadar büyük bir grup olduğunu kanıtlıcak işte.koskoca 20 yıl.nice 40 lara 50 lelere...
    4 Temmuz 2007 Çarşamba | Yazan: •creyuss•

bravo hocam katılıyorum.