Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Joe Satriani İmza Günü @ Mephisto Kitabevi - Taksim - İstanbul

• rodin • 16 Temmuz 2007 00:00 • #630164
    gittim, öptüm video çektim geldim.belki de en fazla süre ayrılan adam bendim bu yüzden şanslıydım...karikatürünü çizdim, "hapy bırthday joe.." dedim verdim..şaşırdı, "oh great!!" dedi..kameralara gösterdi karikatürü..sonra sarıldım ve öptüm..muhteşemdi..nur gibi yüzü, bebek gibi..o bambaşka biri..
  • nazmiyyeaah • 16 Temmuz 2007 00:00 • #630165
    gittim konsere ! bütün gün migrenim tuttu. ama konser alanına yaklaşırken geçti. inanılmaz güzeldi ya. doğumgüne rastlaması ayrı bir güzeldi. eğer haftaiçi öğlen saati olsaydı işimi gücümü bırakır istifa eder yine de giderdim. vai'i gördüm, satriani'yi de gördüm ! of ne güzel bir hayat :)))
  • _A V C I_ • 24 Temmuz 2007 00:00 • #630166
    en güzeli neydi biliyomusun??? en arka koltuktan bilet alıp konseri en önde satrianinin yarım metre önünden izlemek :) cem köksal arkamızdaydın sevdim elemanı muhabbeti iyi baya laf sokmaya falan çalışması komik geldi :D en komiği de kıraç'ında orda olmasıydı sanırım :D tek kelimeyle muhteşemdi hocam doğum gününde türk hayranlarıyla olması onun için ne kadar değerli bilemem ama özellikle benim için çok değerliydi :) her ne kadar bassçının penasını almaya çalışırken yaralansamda bageti elimden kaptırsamda tek kelimeyle süperdi..tavırlarından anladımki bu adam gene gelir türkiyeye üstelik G3 ile :)