-
hakikaten ya bu insanlar nasıl böyle yorum yapabiliyolar.abi bende gerçekten insanların sevineceğini düşünüp haber yapıyorum...O aptal diyen arkadaş nasıl bir geçmişe sahiptir öğrenmek istiyorum.ayrıca vecdi hocaya grup bulmaya çalışan arkadaşında yaşı bi hayli küçük olmalı...
bakın arkadaşlar bu tarz mevzularda aptal salak gibi tabirler kullanmayın beğenmiyosanız yorum yazmayın ya...hadi yazmak istedin çok kudurdun o halde sevmiyorum die yorum yaz.aptal demek senin haddine düşmez...3 günlük grup dediğin adamlar senin baban yaşında ve yıllardır bu piyasadalar...
lütfen biraz yapıcı olun ya bu kadarda olmazki...
well rock sanada sonsuz teşekkürler güzel bi yorumdu...
Boşver böyle şeyleriii.
-
Öğrenilcek derecede değerli bir tarih görsem aptal demem . Ve evet tam olarak düşüncem budur bunu burada belirtirim ben . Gerekirse ceza verilir gerekirse kişiler gelir dava açar gerekirse yorumum silinir . Bana göre böyleyse böyledir .
-
Ve ayrıca yıllardır bu piyasada olduklarından zaten 7 yıl aradan sonra bir albüm yapınca 1 yıl arayla 2. albümlerini "piyasa"da daha fazla olabilmek için yapıyorlardır .
-
drumbanger bilinçsizce yorum yapıyorsun. Bu adamlar her zaman müziğin içindeler zaten. Grup elemanlarını her cumartesi karavanda canlı dinlemek mümkün. Ama seni almazlar oraya 18 i doldurmamışsın profilinde gördüğüm kadarıyla. Hayret doğrusu yorumlarına bakınca ben seni 30-40 yaşında falan sanmıştım :)
-
vecdi abi türkiyedeki rock piyasasının en eski müzisyenlerindendir... onu tanımayan bilmeyen yoktur bu piyasada... hatta öyle olmasa şebek dergisi zamanında adamın kocaman posterini verirmiydi sizce?
ayırcada süper şeker bi insandır ve böyle söylemleri asla hakkettiğini düşünmüyorum.. eleştiri yaparken biraz müzisyene yakışır konuşun diicem ama bunuda öğreniceğiniz yaşlar gelicektir..
-
objektif eski topraktır yau.. kim yeni dedi ki??
-
Anca yaşa bağlarsınız zaten herşeyi . Ben gruba dair yorum yaptım . Üzüm üzüme baka baka kararıyor bazen . Grup elemanlarını kişisel tanımıyorum . Ama sokakta bile 3 delinin arasında 1 akıllı da onlara uyuyor .
-
Güzel kardeşim neyi savunduğunu ya da ne anlatmak istediğni anlamıyorum.bırak bu söylemleri n istiyosun sen.Tamam sevmezsin dinlemezsin.bişey yazma.bunu gurur meselesi haline getirme sakin ol yahu...
-
Vecdiyi tanıyan da bilir zaten, kalbiyle yapar müziğini, istemediği şeyi yapmaz, içine sinmeyeni yapmaz. Herkes sevmek dinlemek mecburiyetinde değildir, zaten onun mesajını alan alır. Ama Vecdi bu ülkedeki herkesten daha rock'n'roll yaşar, yaptıkları da öyledir. Başarılarının devamını diliyorum.
-
hakan abi gerçekten harika bi gitarist..kasdav da izlemiştim..penasını bile aldım yani...gerçekten süper bi topluluk..vecdi abi harika zaten..