Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Objektif - Sokağın Sesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Objektif - Sokağın Sesi
  • BiBeatbyv • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630568
    Vecdi Abi, hayırlı olsun yeni albümünüz. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • monotros • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630569
    ben burada yorumlara bakmadan önce objektifle ilgili olumsuz bi yorum olabileceğini düşünmüyodum.ama şu hale bak.tanımayan bilmeyen yorum yapmasın bari.fazla söze gerek yok sanırım
  • hardrocker16 • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630570
    bu adamlar müzisyen(!)...
    istanbuldaki en iyi rock bar larda sahne alıyor bu adamlar.
    bülent güven klavye de onu da unutmayalım;)
  • creyuss • 5 Ağustos 2007 00:00 • #630571
    arkadaşlar boşverin olumsuz yorum yapanların eminimki ne objektif ten ne diken den ne kramp tan ne whisky den hiç bi gruptan haberi yok...rahat olun eski topraklarımız var...
  • Soulforger • 6 Ağustos 2007 00:00 • #630572
    olumsuz yorum yapanların eminimki ne objektif ten ne diken den ne kramp tan ne whisky den hiç bi gruptan haberi yok...

Haklısın bence. Tekrar açıp Kramp dinleyesim geldi şimdi , arka plan müziği olarak iyi gider :)

Tek başımıza'nın girişindeki soloyu çekti canım :)
  • tearful days • 14 Eylül 2007 00:00 • #630573
    oo vecdi abi kral adamdır, objektifi pek dinlemesemde saygım sonsuzdur kendilerine, stüdyosunda kayıt almıştıkta klavyeleri beğenmeyip, oracıkta çok daha iyi bir fikir verip değiştirmişti, müziği kalbiyle yapıyor demiş birisi, bunun en iyi örneği, bizim klavyeleri yazarken şarkı ölümü anlattığından ışığı kıstırmasıydı, benimde vokalime, laf atıp daha güçlü söylememi sağlamıştı, cidden rock'n roll da yaşar uzaktan gördüğüm kadarıyla, kimi zaman stüdyodan çıkıp pararyı ödiycekken yukardan gelen sesiyle irkilir insan, gayet güçlü bir ses, nedenmi anlatıyorum, bilip bilmeden konuşanlar, oturup düşünsünler diye.