-
şebnem ferah ı yüceltenler dünya müziğinden bihaberdirler diyebilirim, şöyle 40 lardan başlayıp 90 lara kadar rock müziğinde neler olmuş bir araştırın, hangi gruplar gelmiş geçmiş, eminin bu küçük araştırmadan sonra fikirleriniz değişecektir.
şebnem ferah ı yüceltiyorsanız, pink floyd, queen, deep purple,metallica, jımı hendirx, led zeppelin, the doors,guns n roses ...... bu grupları napalım bilemiyorum :S
-
türkiyede 'başarılı' denebilir güzel kardeşim.
-
iyide insanlar birbirlerinin dinlediği müzikten hoşlanmak zorunda değil . sen şebnem ferah'a böyle konuşabilirsin ona kalırsa pink floyd veya saydığın diğer grupların bazılarıda bana kalitesiz geliyo.. şimdi bende onlar hakkında bişiy desem senin gözündeki değeri değişecek mi? demek ki neymiş zevkler ve renkler tartışılmaz.. sen müziği öyle yaşıyorsun bizlerde böyle yaşıyoruz.
ayrıca türkiye yapılan diğer müzik ve işlerle şebo nun yaptığı işleri bi karşilaştırırsan aradi ki farkı görmemen imkansız..
ayrıca beğenmiyosan neden bu kadar kendini yoruyosun? uğraşma pink floyd dinle..
ya istediğiniz kadar eleştrin istediğiniz kadar konuşun.şebo hep dinlenecek hep sevilecek..sebonun menejerleri okuyolar demişsiniz eğer okuyolarsa seboya tapıyorum...ömrümün sonuna kadar da dinleyecem..
-
şu göreceli kavramı anlaşılsın artık benim dinlediğim süper ama seninki b.k kavramı kalkmalı bana güzel gelen diğerine kötü gelir ama kimse yeterince bilgi sahibi olmadığı biri için olumlu veya olumsuz yorum yapamaz..
-
tamam abileri gitmeyin kızın üstüne sonra öğrenecek pop müziğin ne olduğunu.
-
saygı. ama kabak tadı verdi artık.
-
evet rock ve poptan anladığım söylenemez.bende anladığım yönünde bi iddaa da bulunmadım. orda ki pop kelimesini "kalitesizlik" anlamında kullanmış olabilirim,oda bi ihtimal.
-
bence bir numara rockçı... rock diyince akla gelen ilk isim