-
gerçekten çok üzüldüm ve en azından hakettiği değerini aldı diye düşünüyorum öldükten sonra anlaşılanlardan olmayacak..başımız sağolsun
-
Yastaki arkadaşların biri bir gün dinlese içim yanmaz. Şahsen ben yasta değilim. Operayı hiç sevmedim. Sevmem de. Pavorotti hep benim için bir çocukluk kahramanıydı. Öyle de gitti.
-
bizi kendinle karıştırdın heralde dinlemediğim beğenmediğim bi insan hakkında çok fazla yorum yapmam sadece saygı duyarım en azından bunu senden de bekleyebiliriz....
-
Allah rahmet eylesin hakikaten büyük adamdı.O başka bir tenor du..
-
öncelikle buraya yazan kimsenin laf olsun diye yazdığını zannetmiyorum, hani 'hayatımızda 1 kere dinlemiş olsak gam yemeyecek!' arkadaşlar var ya aramızda.. ! diğer yandan gerçekten hakkını veren bir sanatçıyı kaybettiğimizi düşünüyorum. 'La Scala' Pavarotti olmadan sanırım biraz boş tınlayacak.. Yaşamında hakettiği yere geldiğini düşünüyorum, bu da bir tesellidir...
-
Üzücü bir haber... Operadan, klasik müzikten pek anlamayan ve haz etmeyen yurdum insanına sokakta sorulduğunda Pavarotti kimdir diye; çoğu az da olsa bilir kim olduğunu bu şahsiyetin... Kimine komik de gelse bilir... Alakasız bir sanat dalında popüler kültür parçası olmasıyla ilginç bir insandı. Ama o popülerliğini de büyük yeteneği ve işini ciddiye alması ile edinmişti. Önemli bir insandı. Hoşçakal Pavarotti... Garaj.org'a da ilk sayfaya taşıdıkları için ayrıca teşekkür...
-
Bir nota daha silindi porteden...
Müzik eksik kalacak biraz daha...
-
çok çok büyük bir ustayı kaybetmenin acısnını yaşıyoruz mekanı cennet olsun hocamızın..
-
tüh..
-
Bu adamı harika Ankara Üni. Konservatuarı (!) 'ndan atarak büyük bir iş yapmışlar zamanında ne diyeyim...Allah rahmet eylesin..Büyük ses..