-
Biletlerin pahalı olması biraz düşündürücü doğrusu.40 ytl olsa 4. kademe gidilebilir ama 85 cidden çok uçuk olmuş.1. kategoriye laf bile bulamıyorum.
-
rakın koka o kadar para verip gidiyorsunuz böyle sanatçılara o kadar miktarı düşünüyorsunuz helal olsun..
-
bence yanlış bir düşünce herkesin zevki farklı sen böyle düşünüyosun sana mantıklı geliyo diğerinede senin beğenmediğin o festivale gitmek mantıklı geliyo ona gidiyolar hatalı bi durum yok ortada bence
-
ben kimsenin zevkine karşı birşey sölemek istemedim sadece böyle sanatçıları izlemek için biçilen fiyata konuşulması tuhafıma gitti.sizce bu insanlar bunları haketmiyolarmı?
-
O parayla bir ay geçinen aileler var.Tartışmaya gerek yok.Ne konuşuyosunuz anlamadım :)
-
ne haketmesi ya ne saçmalamasındasınız.iyi müzisyen olmak başka sanatçı olmak başka.adam para kazanmak için yapıyor sadece belli ki.organizasyon şirketine atmayın olayı ki bu paranın yarısından fazlası adamların cebine giriyor.ben gerçekten sanatı düşünen adamların bu kadar para isteyeceğine inanmıyorum.sting de geldi guns da geldi bunlar da çok değerli müzisyenler ama fiyat yarısı bile diildi...
-
direkt gidilir..
-
Parası olan gitsin.Ama belkide bir tepki koymak lazım.Mike stern denis c.ile beraber geldi bu para çok fazla.Tabi adamlar değerli müzisyenler ama çok uçuk.
-
arkadaşım zaten bu adamlar çoluk çocuk gelsin kafa sallasın diye yapmıyo konserleri bu sanatçıları dinleyen insanların çoğu artık birer yetişkin olmuş hayata atılmış, elit, iş-güç sahibi insanlar ki bu insanların hiçbirinin bu parayı verirken gocunacağını sanmıyorum..
-
Yurtdışında da böyledir, tüm Chick corea konserinde bilet fiyatları pahalıdır...ha müzisyen eleştirilebilir bunu anlarım ama yapacak fazla bişey yok bence tartışmakta yersiz.belki 30 seneyi aşkın bir profesyonel müzisyenlik...bir sürü klasiğe imzatmış olmak, üstelik yanında bela fleck gibi bir üstadı(bkz:flecktones) bonus olarak sunması....ben giderim bu konsere