-
Ülkemize sahip çıkalım.. Atalarımızın bıraktıklarına sahip çıkalım.. Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gidelim.. O'nu yaşatalım. Bu vatanı böldürmeyelim!!..
-
Ne mutlu bana ki, Türk yaratıldım. Gönlümün gururudur bu, ne esir oldum ne satıldım. Türklüğümün şuurudur bu. Ne mutlu, Türklüğüyle gurur duyabilene
-
O'nun gibi biri bidaha dünyaya gelmez..
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
-
YAŞASIN CUMHURİYET...
-
allah türkü korusun ve yüceltsin
tüm insanlar gibi :)
-
Bugün 10 saniyede daha önce hiç yaşamadığım kadar güzel duygular yaşadım. :) Yaşasın cumhuriyet!
-
Büyük Önder Atatürk' ün bahsettiği zor günlerdeyiz, bu günlerde en büyük iş yine Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları' na yani bizlere düşmektedir. Bu yurtta yaşayan herkes, barış ve kardeşliği bozmayarak, bölücülerin (PKK,Barzani,Talabani,ABD,Diğer güçler) hain tuzağına gelmemiz gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Misak-ı Milli Sınırlarında yaşayan Türk,Kürt,Çerkez,Laz,Alevi... herkes kardeştir ve ancak tek bir yumrukla Amerika' nın yıllardır iştahla kurduğu sofrası devrilir. Cumhuriyetimizin 84.üncü yaşgünü tüm milletimize kutlu olsun...
-
insan hiç görmediği birini özleyebilir mi? ölene dek de özlemeye devam edeceğim. iyi ki senin ulusunuz ATAM. nice 84.yıllara inşallah
-
Atam bu vatanı ne pahasına olursa olsun savunmak,parçalatmamak için biz gençler elimizden geleni yapıcaz..senin kurduğun bu cumhuriyet bizlere emanet..