Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

29 Ekim 2007 - Cumhuriyet 84 Yaşında

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 29 Ekim 2007 - Cumhuriyet 84 Yaşında
  • greenly • 29 Ekim 2007 00:00 • #631942
    "Her yüzyılda bir dünyaya bi dahi gönderilirmiş. Eyvahlar olsun ki bu yüzyılın dahisi Türklere geldi..." bu sözleri Kurtuluş Savaşı yıllarında işgalci kuvvetlerden birinin generali Atatürk için söylemiş. Onun gibi biri bir daha yeryüzüne gelirmi?...
  • _black_ • 29 Ekim 2007 00:00 • #631943
    ingiliz komutanı churcill yanılmıyorsam
  • kaşif • 29 Ekim 2007 00:00 • #631944
    ''Beni övme sözlerini bırakınız, gelecek için neler yapacağız onlardan bahsediniz.''
    ATATÜRK

Bilgilerinize...
  • CRN_CRN_ME • 29 Ekim 2007 00:00 • #631946
    Atatürk'ün kurduğu laik,bağımsız Türkiye'ye sonsuza dek sahip çıkalım...
  • CRN_CRN_ME • 29 Ekim 2007 00:00 • #631947
    Garaj ahalisi aslında burada güzel laflar söylemekle olmuyor,sıcak evinizde pc başında yüreğiniz kabararak demeniz çok güzel ama lütfen uygulamaya geçilmeli...Buradaki herkes Ata'nın yaptığı işlerin herhangi birinin arkasından gitse işte Türkiye laik,bağımsız olarak sonsuza dek devam eder..Birilerinin önder olup bizlere ne yapıp ne yapmıycagımızı söylemesini beklemeyin unutmayınki Atatürk'ün önderi yoktu..O korkmazdı yapıcağı işlerden,damarından akan türk kanının dediğini yapardı...İşte böyle modern Türkiye'nin kurucusu oldu!...Ve biz onun sayesinde CUMHURİYETin 84. yılını kutluyoruz....!

Vatanın bölünmez bütünlüğüne el uzatan insanları hepimiz duyup görüyoruz.İçimizden kan akarak izliyoruz yüce şehitlerimizin bu vatan uğruna canlarını feda etmelerini,ama bazıları susuyor üzerindeki ölü toprağıyla..lütfen bunlardan biri olmayalım..Eğer gençsen unutmaki bu vatan bize emanet,dunyanın en büyük sorumluluğu bize ait...

Bana bu düşüncemde katılanları görmek istiyorum...

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  • germanen_blut • 29 Ekim 2007 00:00 • #631948
    SINIR TEKMİLİ!!!

Asil TÜRK milletinin namus ve şerefini
    Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü
    Sorumluluk bölgemde korumakla görevli gözetleyiciyim
    Gözüm sorumluluk bölgemde,Kulağım komutanda
    Vatan ve millet uğruna seve seve can vermeye
    Hazırım KOMUTANIM!!!
  • Metalist_Boy • 29 Ekim 2007 00:00 • #631950
    ingiliz komutanı churcill yanılmıyorsam

İngiliz donanma komutanıydı hatta.Umarım dogrudur..
  • array • 29 Ekim 2007 00:00 • #631952
    bu ulkede cumhurıyetı tam anlamıyla hıc bı zaman oturtamadık kı!!ulu onderımız mustafa kemal pasa aramızdan ayrıldı...ve catlak sesler homurdanmalar basladı...
    turkıye cumhurıyetını yasatmak daha ılerlere goturmek bızlerın elınde...ne mutlu turkum dıyene...bayramımız kutlu olsun...
  • Ay Prensesi • 29 Ekim 2007 00:00 • #631953
    Kurtuluşumuzun, bağımsızlığımızın en büyük sembolü ve Ata'mızın en büyük eseri olan Cumhuriyetimiz ( 84. yıl ) hepimize hayırlı olsun, tüm kalbimle diliyorum..
  • NeGüZeL_İsTnbL • 29 Ekim 2007 00:00 • #631954
    iyi ki doğdun cumhuriyet. sana borçluyuz...