-
Atahan'ın dediği gibi 1000 liraları bol olan arkadaşlar bizede bir kıyak yapsın. o 1000 lirayla İngiltere'ye Opeth konserine giderim üstüne para da artar..
-
aslında düşününce 166 ytl hesaplı geliyo zaten normal bi şey yapmaya kalksak elimizden 100'e yakın para çıkar eğer 6 kişide tabiri caizse köpek gibi içerse o para hayli hayli çıkar :D hatta ve hatta video kamerayla şişe şişe içkileri sağa sola dökerken saçarken video çekeriz torunlarımıza gösteririz:D:D:D
-
ama mantıklı olan arkadaşlar 6 kişi 1000 ytl toplayım danaya girseler çok daha iyi olur burda değill ama cennette huriler mi dersin konserler mi(hemdeee hendrix, yavuz çetin, cobain ve daha aklıma gelmeyen sanatçılar ) yani hepsini izlersin katılanlar mesaj atsın birleşelim yapalım önümüz kurban bayramı zaten :D
-
yazık....boşuna duman dinlemişiz senelerce....mojo günlerini unutmasaydılar keşke hiç... paranın esiri olmasalardı keşke... hiltonda değil belki londra meydanında u2 la beraber çalıyo olucaklardı... şimdi hiltonda kenan doğulunun boşluğunu dolduruyolar... neyse allah bereket versin...
-
şaşırdım doğrusu:D kendilerini aşmışlar.görende bana cennetten meyve kamyonu geliyor sanır:Sallahım ya:S:D adam yemek bulamıyor,çamurdaki yemeği,çöplükteki meyveyi kendine ziyafet ediyor;bazısıda böyle zirzop şeylere 1000 ytl veriyor:D gidip yardım edin desek acaba aynı talepler olur mu ki? oraya gidecek adamın aklından şüphe ederim...
-
20 Aralık 2007 Perşembe | Yazan: darkest_person
Çok iyi ya :) Bize de Allah kabul etsin demek düşer :)
-
abi adamlar dolduruyor demekki mekanı bize de ne yapmak düşer? yüklenmeye devam :D
-
param olsa giderdim :)
-
''baba beni duman konserine gönder...'' katkılarınız içün 'halimiz duman yazıp' 3535 göndererek 5 ytl katkıda bulunabilirsiniz..
(turkcell, avea, vodafone, türktelekom(:)
-
Zamanında Kaan " Hadi gel buluşalım - Eski köprünün altında " derdi . E tabi herif o zamanlar parasızdı . Şimdi artık Hilton'da buluşuyor .