-
arkadaslar bu organizasyonları grup ayarlamıyor.Albüm anlaşması yaparken bu tür konserler konusunda grubun hiçbir söz söyleme hakkı yok,organizatör ayarlıyor grup da gidip çalıyor.Bu yüzden duman bozuldu,ulan paranın esiri oldu gibi düşüncelerin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.Organizatöre saldıralım saldıracaksak.AYnı zamanda albüm satışlarının çok düşük olduğu bu zamanlarda,grup tv ye falan da çıkmıyorsa,tek gelir kaynağı konserler oluyor,böyle konserlerle de açığı kapatmak isteyen menejerler de olabilir.Ama dediğim gibi bu konseri ayarlayan DUMAN değil,KAAN hiç değil:)
-
Yılbaşında Teoman'a 56 Ytl, Emre Aydın 'a 84 Ytl verilebiliyorsa, Duman Konserine 50 Ytl ile girilmesi neden pahallı geliyor anlamış değilim?
-
ya ben burdaki gerzekliği anlamış değilim..sanki tek bilet seçeneği var 50 liraya alın gidin 1000 lirası olanlarda gitsin standda izlesin ne karşıyosunuz..sonuçta bu bir yılbaşı partisi ve mekanın kalitesi de belli bence gerçekten çokı normal..
-
Biletler 50 ytl değil ki, biletixde 65 ytl, kimi kandırıyosun??
65 ytl dumana vereceğime teoman , pinhani ve malta 56 ytl veririm.
Daha eğlenceli bir yılbaşı geçiriim.
-
yorumlar inanılmaz güzel acaip güldüm :D
-
"Hayrola? Beyonce Gelicek ve Kucak Dansı Falan mı Yapıcakmış...? 1000 YTL falan geçti de arada...
-
duman ' a ateşli meyve tabagi filan yollasam hıltondakı elıt ve zengın ınsanların olusturdugu ambıyansı bozarmıyım kı acaba ?
-
abi daha pahalı organizasyon yok mu? arkadaşlar arasında ucuz kaçtı lafı olmasın :P
-
1000 ytl verenler gelsinler bizim eve 5 şişe vodka sınırsız bira sınırsız çerez yemek vercem:) istedikleri sanatçıların şarkılarını da sınırsız adsl ile indirip dinleyebilirler:)
-
şaka gibi... ::