Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Opeth - Watershed

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Opeth - Watershed
  • 2_ • 3 Mart 2008 00:00 • #633420
    Neden anasayfada yayınlanmıyor bu haber:S

ekleme ıcın tesekkurler lınde
  • linde_ • 3 Mart 2008 00:00 • #633421
    Rica ederim :)

Opeth seven herkesin haberi olsun..
  • insane_im • 4 Mart 2008 00:00 • #633422
    Neden anasayfada yayınlanmıyor bu haber:S

Kısmına katılaraktan teşekkürlerimi sunuyorum :) Gerçekten güzel haber!
  • rendo85 • 12 Mart 2008 00:00 • #633423
    Tüh, kaçırdım :P
  • linde_ • 8 Mayıs 2008 00:00 • #633424
    Albümü dinledim.

Hessian Peel adlı şarkısı gerek brutal gerek clean vokal olarak tapılası bir parça olmuş. Bu adamlar uzun yapınca daha güzel yapıyor. Bana göre güzel bir albüm olmuş, Hessian Peel'i sabah akşam dinlemeye başladım..
  • insane_im • 8 Mayıs 2008 00:00 • #633425
    Albümü ben de dinledim. Ama biraz önyargılı yaklaştım bu albüme elimde olmadan. Öyle saçma sapan yorumlar okudum/duydum ki... Ama hiç de hayalkırıklığına uğradığımı söyleyemeceğim. Opeth'e yakışır bir albüm olmuş yine.
    Şu an için öne çıkmış bir şarkı yok bende; ama Coil şarkısına eşlik eden bayan vokal(adını unuttum) güzel olmuş.
  • quorthon • 14 Mayıs 2008 00:00 • #633426
    Çok vasat bir albüm olmuş hayal kırıklığı yaşadım.Böylemi olmalıydı he opetçim yakışıyomu sana kaç senelik grup oldun hala miy miy miy ama yeter herkesin bir sınırı var buramıza geldi sen gel de şu festivale bak nasıl vuruyoruz ağzına kornişle.Şimdi ben burdan daha da yüklenip senide efendime söyleyim rencide etmek istemiyorum ama sende iki dakka insan gibi albüm yap demi canım benm.Hayır bende biliyorum herzman süper olmaz insan hataları da olur ..öf neyse bi albüm için krımayalım birbirimizi dorock ta bira ısmarlıcam ama birer tane ..e sizde güzel albüm yapsaydınız olm napim ben şimdi hadi hadi naş..
  • Toygan • 31 Mayıs 2008 00:00 • #633427
    çok süper bir albüm porcelain heart güzel olmuş ama bence önceki albümlerini geçememiş
  • ikinokta • 4 Haziran 2008 00:00 • #633428
    Ben çok sevdim bu albümü :)
  • karayansıma • 5 Haziran 2008 00:00 • #633429
    heir apparent ve hessian pell harici diğer sarkılar opeth'i çok aratıyor.
    albümdede yukarda saydığım 2 sarkı ve the lotus eater ilk 3 dakikası harici pek zevkle dinlediğim söylenemez.
    tüm albümlerini onlarca defa dinlediğimden bilinçli bir yorum yapayım bence opeth'in en kötü, en piyasa albümü.
    opeth'e yakışmayacak sekilde bolca keyborda yüklenmişler. albümün büyük kısmında bıkkınlık verecek şekilde duyuyoruz.
    mikael abimiz bu albümüzde gotik olmak için bir taraflarını yıtmış. roadrunner records çatısı altındaki bir çok grup gibi artık direk piyasaya açılıp özgünlüklerini kaybediyorlar.
    ayrıca peter lindgren ve martin lopez'in olmamasının sarkılara bayalık ve sadelik getirdiği bolca eski albüm dinleyen sevenlerinin kulağından kaçmayacak.
    en sevdiği albümler still life ve damnation olan dinleyiciler için ideal ama orcid, my arms your hearse ve blackwater park'ı en iyi melodik death albümü listesinden indirmeyeck dinleyeciler için hayal kırıklığı.