Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hürock Fest '08 @ Anatolia Gösteri Merkezi - Balgat - Ankara

• iammine • 23 Nisan 2008 00:00 • #633642
    ben bilet var diye biliyorum..sanırım zaten konser günü kapıda da bulabilirsin
  • faLLen angeL • 23 Nisan 2008 00:00 • #633643
    evet bence de teşekkürler.
  • mansons pain • 26 Nisan 2008 00:00 • #633644
    konser günü kapıdaki biletler oldukça pahalı olacaktır
    konsere gidiyorum fakat pek de memnun değilim sahne önü biletleri ayrı satılmış ve bizim bundan hiç haberimiz yoktu 39 ytl yi veren öne geçecek pek hoş olmayacak .ayrıca wykked wytch semargl ve hayalet tren iptal edildi yerlerine hayır,astral division ve düşük voltaj çıkacak bilginize
  • mansons pain • 28 Nisan 2008 00:00 • #633645
    cumartesi günü sadece anathema'ya gittim istediğim şarkılarını çaldıkları için konser benim açımdan iyi geçti .sadece vip olayı sinir bozucu oldu . Pazar günü astral division pek de başarılı bir grup gibi gelmedi ama ses sistemindeki sorunlar sebebiyle de iyi bir performans sergileyememiş olabilirler bilmiyorum.knightmare özellikle en son çaldıkları final countdown ile coşturdu dreamtone benim beklediğim gibi değildi ama yine ses sistemi buna sebep olmuş olabilir sanki bişey eksik gibiydi haggarda gelince tek kelimeyle muhteşemdiler en çok sevdiğim parçalarını çalmalarının yanı sıra canayakın davranışları çok etkileyici oldu özellikle gitarist clau.dio herkesi coşturdu ki en önde olduğum için çok şanslıydım gerçekten çok sempatik bir adam yani her şeye rağmen güzel bir konser oldu
  • urgehal • 29 Nisan 2008 00:00 • #633646
    c.tesi günü tamamiyle bana hitap etmeyen gruplar olduğundan pazar günü gittim aslında pazar günüde çok bana hitap etmiyordu ama astral division için gidilir dedim hemde ülkemizde bu tarz organizasyonlara destek verilmesinin şart olduğunu düşünüyorum.
    Katılım fena değildi. Fakat şu clean vokal yapmaya çalışan grupların başarısız detone vokalleri kulakları tırmalıyodu başta knigthmare olmak üzere dreamtone ardından geliyodu. Hagaard güzel karşılandı güzelde çaldılar fakat bana pek hitap etmiyodu yinede eğlenceliydi. Astral Division çok değişik ve extrem bir grup olduğunu gösterdi sesler pek iyi gelmesede sahnede duruşları ve şarkıları albümden takip ettiğim kadarıyla iyi ve başarılı bir gruptu.