-
çıkartacak biri kalmadıki:)
bu yıl yapsalardı.dev isimler getirmeleri gerekirdi.bir tanede değil, bir kaç dev isim.tabi geçmişe bakarsak, bu yıl olsaydı fiyasko olurdu olurdu zaten.
-
bildiğimiz çoğu popüler grubun sitelerinden takip ettiğimiz gibi turne programları ortalama 1 yıl öncesinden belli olurken böyle bir açıklama-şu zamanda- ne kadar ikna edici onu bilemem.. sponsorda da sorun olamayacağını varsayarsak acaba olayın siyasi bir boyutu olabilir mi.. siyasi derken ramazan ayında kurulması uygun düşmeyen bir çadır! olabilir mi
-
Aa çok üzüldüm! :)
-
Ühü :'(
Ne güzel orada koluma damalı bileklik takacaklardı konser sonrası her gün onu takacaktım. Tuvalete giderken, okula giderken, yemek yerken hiç çıkartmayacaktım. Sabahleyin ağlayan insanların zırıltıları kulağıma çok hoş geliyordu. Tuvaletleri de çok lüks ve temizdi. Aynı Kadıköy'ün ortasındaki gibi. Ne güzel okeyler beleşti. Koleksiyon yapıyordum. Geçen Hayko çıktığında millet beni havaya kaldırdı sahneye doğru el üzerinde gittim. Gotik,emo,punker bütün karı kızı kestim. Bazılarından yüz bulamadım ama bulduklarımda vardı. Hohoy. Geceleyin açık havada yiyişmek iyi oluyordu.
Ah be rakın kok yapılır mı bu bana. 5 yıldır seninle büyümüştüm ben oysaki..
-
gelecek adammı kaldı ki :)
-
sallama bir açıklama...
sanki dünyada 10 tane sağlam grup varmış gibi...
hiçbirimi uymadı kardeşim.
koca koko kola ekonomik kriz var g.tümüz yemedi diyemiyor tabi...
zaten barışa rock a gidecem olsada olmasada.
-
çok da fifi...
-
Rock'n Coke ruhuna ara verildi demek.. Çok kötü oldu bu.. Çok!
-
rock'n coke ruhu? hehe şaka di mi? xD
-
Metallica ve testament gibi efsane grupların gelmesi yüzünden iptal edildiğini düşünüyorum.İyi olmuş.İşallah seneye de yapılmaz.Ondan sonra ki sene de.