o atmosf. bılmeyenLerın boLe yorumLar yabması ne kadar sacma !.. yaşamanız Lazım sanırım.! ınsan Kendını bıLdıkden sora ne kadar kotu oLaylar olsada.. bunLardan kndını arındırır.! biiiin sene olsa biiin kere gıderım(=
oley!:)
çok da gereksizdi.sürüsüyle azmanın doluştuğu yiyişme organizasyonu olarak adlandırsak daha iyi olacak sanırım!adından başka başka amaçlara hizmet veren bir organizasyonun bu zamana kadar bile sürmesi saçmalıktı ..bu sene olmaması iyi olmuş!
gerçi hiç gitmedim gitmeyi dahi aklımdan geçirmedim..banane ama ..bir şeyler yazsam iyi olacak diye düşündüm:P
abazalara yazık.çok yazık:P
başka festivallere yavrularım..
4 Mayıs 2008 Pazar | Yazan: ADOLF HİTLER
madem gitmedin ne diye ahkam kesiyorsun?sırf bir şeyler yazmak için yazanlar! yazmayın daha iyi... bir kez olsun rockn coke a gitmemiş, oradaki atmosferi yaşamamışsın millete abaza filan diye ithamlarda bulunmak.... ne saçmalık!!! rockn coke a gitmeyip başka festivallere gidenlerin sağlamlığının garantisi ne? onu beğenmedik o yapılmasın bunu beğenmedik o yapılmasın!!! ne yapılsın peki?? profesyonel anlamda beklentileriniz neler? rocnk coke bu sene yapılmamış üzüldüm, bence çok güzeldi!!! çadırlarımız, yağmurda ayaklarımıza poşet bağlayıp çamurda dolaşışımızz emolarla dalaşlarımız gothiklerin çadırına yaptığımız gece ziyaretlerii:D hepsi mükemmeldiii konser anıysaa bambaşka.... dinleyici kitlesiyle uğraşmayıp sanatçının tadına bakarsanız zevk alırsınız! bence öyle yapın!