Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Moonspell @ KALFest

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Moonspell @ KALFest
  • 2_ • 2 Haziran 2008 00:00 • #633781
    şaka gıbı :) bu sene harıka gecıyor tam gaz devam
  • quorthon • 2 Haziran 2008 00:00 • #633782
    ben kapıda bilet kesicem :s hesaplarıma göre pentagramda işim biter ..umarım yani :D
  • Ktulu • 2 Haziran 2008 00:00 • #633783
    Moonspell lise konserlerine gelsin, Metallica 350 lira istesin.. kafamıza taş yağacak :D
  • insane_im • 4 Haziran 2008 00:00 • #633784
    Özge Fışkın ve Moonspell aynı sahnede mi yani?
    :)
  • schtophrenie • 5 Haziran 2008 00:00 • #633785
    özge fışkın nerden cıktı ya moonspell le birlikte bi garip olmuş ama yarın ordayım buyuk iht xD
  • insane_im • 5 Haziran 2008 00:00 • #633786
    Az önce bir televiyon kanalında rastgeldim KALFest ile ilgili bir habere; ama Moonspell'in adı geçmedi.
  • Mephistopholes • 6 Haziran 2008 00:00 • #633788
    Yok kesin geliyorlar...Sarırım yaş sınırı da yok...
  • zeyna007 • 7 Haziran 2008 00:00 • #633790
    pentagram'dan sonra moonspell çıkacakken yağmur başladı. 2 saat yağmur altında bekledik. İstanbul dışından sırf moonspell izlemeye gelenler vardı. bu arada sahne toplanmaya başladı. uzun süre sonra bir yetkili gelip "hava koşulları uygun değil, sahneyi spor salonuna almak istedik Moonspell kabul etmedi" diyip suçu moonspele attı. daha sonra bari gurubu görelim diyince "sizi çamurlu ayakkabılarla spor salonuna alamayız" dedi. Oysa az önce sahneyi aynı salona taşımak istiyordu! "grup size imza vericek" dediler ama imza olayıda fos çıktı. tam bir rezaletti.
    bilet paralarıyla ilgili yetkili bir açıklama yapılmadı ama geri alma ihtimali olabilir.
    biletlerini biletix'ten alanlar aşağıdaki adresten şikayet edebilir.
    http://www.biletix.com/static.htm?page=sp2
  • linde_ • 7 Haziran 2008 00:00 • #633791
    Ya Kadıköy'de yapılan organizasyondan ne hayır gelir ki.

Yazık olmuş. Millet oraya Özge Fışkın veya Pentagram için değil Moonspell için gitti çünkü.
  • Morandor • 7 Haziran 2008 00:00 • #633792
    Konserin durumu kesinleştikten sonra , ve hala bir açıklama bile gelmemişti. ( düşünün açıklama gelmeden sahne toparlanıyor), ve ardından bir organizasyon yetkilisi gelerek ''konser koşullarına hava uygun değil, o yüzden grup imza vermek için sizi bekliyor '' denildi.
    Sanıyorum bazı arkadaşlar imza almaya gitmiş ve imza için gittikleri yerde yetkililerde imza için "biz bir şey bilmiyoruz, biz de emir kuluyuz" gibi şeyler demiş güvenlik görevlileri .

Sadece tanık olduğum şeyler bunlardı.Aşağıda yazılanlarıda okuduğunuz üzere tamamiyle rezil bir gündü.Diyecek başka bir şey bulamıyorum.