Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Moonspell @ KALFest

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Moonspell @ KALFest
  • fallenmastema • 7 Haziran 2008 00:00 • #633793
    sadece yazıklar olsun diyorum....
    bi liseye bağış yapacak olsaydım bu yaşıma kadar beklemez yapardım, hele ki kadıköy anadoluya bağış yapmak zorunda kalcağımı bilcem, okuyamamış zavallılardan 5-10 tanesinin 1 yıllık masrafını karşılardım.

Moonspell için diyecek hiçbirşey yok hatta özür bile borçlu olabiliriz grubu yuhalayan densizler yüzünden ancak bu mudur ilim irfan yuvası nadide "KAL"ın açıklama yapma kısırlığı?bu mudur "ver parayı, grup çıkmazsa çıkmaz!!!,sana ne???" tavırları....

yazıklar olsun... o parayı yiyen organizasyon yetkililerine de yazıklar olsun, yağmur altında insanı enayi yerine koyana da yazıklar olsun, liseye(!) Moonspell'in gelceğine inanıp oralarda heder olana da yazıklar olsun (kendime sövdüm üstünüze alınmayın)!
  • Leviathan • 8 Haziran 2008 00:00 • #633794
    artık seneye şair nedim ilköğretim okulu sene sonu müsamerelerine bekliyoruz kendilerini.
  • sedatbayrak • 11 Haziran 2008 00:00 • #633795
    oha,,,benim ruhum bile duymadı böyle bi haber siz nerden duydunuz,,hadi duydunuz nasıl inandınız,,hadi inandınız neden hala hayattasınız,,gidin intihar edin ya,,moonspell lisede konser vericekmiş:)))))))))) bende önümüzdeki sene rock'm ringteyim,,Amy Lee'yle düet yapıcaz,herkesi beklerim::::::::PPPPP
  • Ktulu • 17 Haziran 2008 00:00 • #633796
    Kendileri Taksim'de Dorock'ta Türkiye - Portekiz maçını izlemişler, geldiğine inanmayan arkadaşlara duyurulur. Hiç değilse orada görenler olmuş.