-
yaktığı gitarı napıyım :/ :D
-
bişiler yapılır herlade ya :D
-
ahh ah o gitar yakılır mı ya :( :) bende olsa varyaaaa offff!! :D
-
gitarın özelliği zaten jimi'den kaynaklanıyor... jiminin hatırları var üzerinde... lan param olsa alırdım.
-
Ağlayasm geliyor yau ölmüş insaların eşyalarına neden bukadar değer veriliyor anlamıyorum şimdi bu gitara gidip milyon dolarlar vermek akıl karı bir iş mi ? o gitarın değeri okadar yapar mı ? Neymiş yakmışmış :)
Bende emektar gitarımı satcam orjinal mexico el yapımı klasik gitarımı 130.000$ bırakıyorum..Yanmamışı var elimde benim gözüm öyle çok yükslerde değil eğer arzu eden varsa benle irtibata geçsin
-
Düzen bunlar. Üç sene sonra da başka gitar çıkarırlar bunu da yaktı diye.
"""Londra'daki Astoria Tiyatrosu'nda 1967 yılında çakmak benzini dökerek ateşe vermişti. Olaydan sonra Hendrix, hafif yanma tedavisi görmek için hastaneye kaldırılmıştı."""
Bu doğruysa bi şey diyemem ama bir kaç jimi biyografisi okudum, internetten bir sürü bilgi okudum böyle bir şeye hiç rastlamadım.
Sonuçta Jimi Kara peygamber.
Evet bir elçi.
Siyah inci.
Gitarın efendisi.
-
babamın kafamda kırdığı odunu satıyorum, almak isteyenler benimle irtibata geçmeden önce banyo yapsın...
-
benim gitarın telleri çok eski. çalan tetanoz olur. bende hafif tetanoz tedavisi gördüm. 100 ytl'ye bırakıyorum açığı arttırması yoktur. temiz iş :D
-
Yaşayan dandik metallica nın bagetini almak için yaralanan insanlar var.. Jimi'nin yanmış gitarına "paha biçilemez"
-
blues ve rock a aykırı insan jimi hendrix.çoğu kişiye göre gelmiş geçmiş en sağlam elektrocu.bu adamın hızından ya da duygusal çalışından kaynaklanan bir şey değil ! pentatonik dizide gitarı yarmış,bildiğimiz sağ el elektroyu almış sol eline sürekli solda çalmış,hatta fantezilerini telleri farklı yerlere takıp edip yine de çok çok iyi bir çalışla oturtmuş,gitar kırma işiymiş, yakma olayıymış ilk bunları da gerçekleştirmiş üstad insandır.konserde yakarken ya da kırarken insanların bakışları gerçekten bu adam deli olmalı bunu nasıl yapabilr ki bakışıdır.bir 69-70 amerika konserlerine göz atın isterseniz.ve bilin ki bugün jimi hendrix den temelini aldığını söyleyen harika solocular ( slash,steve rai vaughen,joe satriani tabi ki yavuz çetin de) onun açtığı yolu daha kaliteli ekipman ve sistemle bugüne taşımışlardır.