Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kirk Hammett Ayrılıyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kirk Hammett Ayrılıyor!
  • linde_ • 27 Eylül 2008 00:00 • #635785
    27 Eylül 2008 Cumartesi | Yazan: •marklanegan

Hayır elemanın özür mesajını gördüğüm için böyle konuştum. Aynı şey senin, benim, başkasının başına gelse gene aynı laflar söylenir. Bir şey (açık) buldular mı sonuna kadar girişiyorlar her hangi elemana.
  • Enter sandman • 29 Eylül 2008 00:00 • #635786
    rolling stones dergisine yaptığı röportajı okudum pek bi ingilizcem olmamasına rağmen ama Kirk şunu diyo "We will be in Metallica until the day we die." bu biz ölene kadar metallicada olucaz yani metallica dağılmıyor Kirk gruptan ayrılmıyor demek oluyor dimi? inşallah öyledir. Burdan röportajı okuyabilirisinz.
    http://www.rollingstone.com/news/story/23089516/qa_metallicas_kirk_hammett/2
  • linde_ • 30 Eylül 2008 00:00 • #635788
    basçı..iimiş..
    30 Eylül 2008 Salı | Yazan: çakıL_

mor ve ötesi_metallica_his infernal majesty

Üçlü kombosunu gerçekleştiren birine yakışan bir yorum. Tebrikler..
  • delimc • 15 Aralık 2008 00:00 • #635789
    narkozz sen hiç kirk ü tanımamışsın o giderse metallica mı yoksa kirk mü biter iyi düşün metallica nerden bulcak onun gibi adamı ama bence krk gruptan ayrılmaz sadece solo albüm yapar dream theater ın gitaristi john petrucci de solo albüm çıkarttı ama grubunda da çalıyo yani böyle birşey de yapabilir ki bence böyle yapcak
  • cointreau • 15 Aralık 2008 00:00 • #635790
    Kirk Hammeth basçı değil!!!!
    21 Eylül 2008 Pazar | Yazan: newplanckton

Ona bakarsan Kirk Hammeth'te, Kirk Hammet değil !

Burada çok yaratıcı espriler dönmüş. Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz !

Konuya gelince Kirk Hammet Metallica'yla var olmuş, tanınmıştır. Metallica'dan ayrılacağını sanmamakla beraber, şayet ayrılırsa kendine yazık edeceğini bilmeli. Aranızda Kirk'ün bir dönem Exodus'ta çaldığını kaç kişi biliyor ? Eminim sayıyla sınırlı bir kaç kişi..
  • kivo_gd • 21 Aralık 2008 00:00 • #635791
    bi ara vardı böyle bişey ama daha sonra metallica.com da kirk ün ağzından yapılmış bi yorum yer aldı ve böyle bi çalışma olsa bile metallicayı asla bırakmıycam yönündeydi.Kaydet işte ise haberi yazarken yanlış yazmış olabilir kirk hammett ın bass gitarist olmadığını 3 yaşındaki çocuk bile biliyor
  • delimc • 22 Aralık 2008 00:00 • #635792
    valla dostum kirk ün exodus da bir dönem çaldığını metallica severlerin hemen hemen hepsi bilirler sen kafayı yorma ben bunu söylemendeki amacı anlamadım
  • cointreau • 22 Aralık 2008 00:00 • #635793
    Anlamaya kafanı yorma anlayamazsın..
  • jaymz90 • 21 Şubat 2009 00:00 • #635794
    Öncelikle Kirk'ün ne kadar başarılı bir gitarist olduğunu bilmeyenlere Black Album belgeselini izlemeyi tavsiye ediyorum. James Wherever I May Roam ve Sad But True'yu yazdıktan sonra Kirk o şarkılara harika sololar yazışını izlemiş olanlar ne demek istediğimi iyi bilirler. Bunun yanında Death Magnetic ile Load,Reload (her ne kadar bu iki albümü sevsem de) ve özellikle St.Anger'ın kötü izlerini sildiler. Konuya gelince Kirk hiçbir yere gitmiyor. Kirk solo albüm çıkartacak olsa bile Metallica'yı bırakmaz. Diyelim ki bıraktı yerine belki birini bulurlar ama emin olun getirilen kişi Kirk kadar sevilmez ve sahnede Kirk'ün verdiği enerjiyi veremez. Zamanında bunun örneğini Jason Newsted ile gördük. Her ne kadar Robert da çok iyi bir bassçı olsa da ben Jason'nın verdiği enerjiyi veremediğini düşünüyorum. "Kirk, Metallica'dan ayrılsa ismini bir daha duyamayız" tarzı şeylere de inanmıyorum. Kirk Metallica'da 20 seneden fazlasını harcadı ve dünyanın en iyi gitaristi diyemem ama en çok tanınan solo gitaristleri arasında mutlaka ilk 5'tedir.. Solo albüm yaparsa da albümün gayet başarılı olacağını düşünüyorum.
  • zeLp • 30 Nisan 2009 00:00 • #635795
    bu gerçek mi ya..şş kirk olum napıyon yav. ya kirksüz olmaz :|