-
ya tamam da ayıp ya 28 milyon ne? kendi ülkende kendi halkına 28 milyona konser veriyosun?!?!?! zaten dinleyici kitlen 16-25 yaş arası genellikle e bunlar öörenci kaldıki dışardan gelen sanatçılar bile cüzzi rakamlarda konser veriyo hatta beleş olduu bile oluyo sen niye ki...tamam severim çok güzel grup ama olmaması gerekn şeyler bunlar...müziği müzik için dinlemessek böyle olur işte...onlarda haklı...
-
-
birazda onlar kazansın ya..kurban da zamanında çok beleşe konserler verdi..adamlar bu parayı hak ediyo..çünkü ne gerzekler ne yeni yetmeler emre aydınmış bilmemne bu paralarla konser veriyo..kurban bunu çoktan hak etti.. helal para..dinleyici kitlesi de kesinlikle 16 -25 yaş olamaz.. 16 dan başlar belki ama 25 de takılıp kalamaz..benim fikrim ...
-
bak eğer lafım banaysa sanırım anlatmak istediğimi anlatamadım. ben kurban grubunun kazandığı paraya diyeceğim yok kazansın umurumda değil. bu işi ticarete vurup, organizasyonu düzenleyen zihniyet halk tepkisi göremediği için bu yaklaşımından asla vazgeçmeyecek, çünkü koyun çok elbet gelen birilerini bulacaklar. hala göremiyormusun kurban organizasyon kuklası olmuş, resmen ismi pazarlanıyor.
bunu ne kadar çok yapmaya devam ederlerse bu bir sömürü sistemine dönüşecek.
-
kurban profesyonel bi grup artık.. amatör değil..ilk yıllarında yeterince beleş konser vermiştir adamlar..bu bi iş bi ticaret tabii ki..herkes burdan para kazanıcak..böyle profesyonel organizasyonların yapılması da çok normal..abartılıcak kadar pahalı olduğunu düşünmüyorum..250 kontör bile daha pahalı be....sözüm de kişiye değil ortaya..tartışma çıkarmak gibi huyum yoktur..bu benim fikrim..kabul etmek zorunda değil kimse..saygı duymak zorunda ama..
-
hala kurban diyorsun ya sana diyecek sözüm kalmadı. benim anlatmak istediğimin yarısını bile anlamamıssın. tartısma çıkarmak huyun olmadıgı ve çevre kirliliği yarattıgım için üzüntülerimi belirtirim sözlerimi keserim. daha nice "profesyonel organizasyonlara"!
-
aman iyi be....sen kendine haklısın ben de kendime.. herkes fikrini söylemekte özgür..sen olaya farklı boyuttan bakıyosun ben farklı...anlatmaya çalıştığın şeyi anlıyorum..ama organizasyonun kuklası olacak adamlar değiller ki bunlar..yani buna izin vericek bi grup değiller..neyse ne ya...:)
-
çoh bahalı gırban
-
bahsi geçen bar 100 kişilik bile değil arkadaşlar normal sanki =o)