-
gooch_v2 gerçekten saçmalamışsın.Rob kayıtlarda fernandes ya da daha değişik türden gitarlar kullanıyor.Mission metallica şeylerinde görebilirsin 2003 te kullandığı aletlerde var.Kaldıki warwick'i sahnede kullanıyor.
isterse ibanez btb205 de kaydedilsin bas sesleri..mastering ile alakalı basın sesini açarsın ya da açmazsın bu kadar basit..ters köşe yaptıkları şey..funk çalacak kadar ulvi bir insan robun albümde çok yer etmemesi.konser adamı diye alındı vesselam.
ayrıca ben itiraf edeyim hep mp3 kalitesinde dinledim ve acaip boş gürültü ve cızırtılar var (zil sesleri) bir süre sonra kabak tadı veriyor ipod da dinleyince daha farklı bir eq oluyor cd alıp dinleyen varmı?
-
bana görede grubun zirve yaptıgı hem ensturman olarak hemde james'in vokalleri olarak load ve reload albümleridir.
o iki albümü hard rock albümü olarak benimser ve eski albümleri ile kıyaslamazsak görülürkü muhteşem albümlerdir.
...and justice for all albümünde bassların geri planda olmasıda albüme sahane bir melodik zemin hazırlamış. belki benim en sevdiğim albüm oldugundan toz kundurmayacagım ama her ne kadar dünyanın en iyi thrash, hatta bazı kesimlere göre en iyi metal albüm master of puppets gösterilsede benim gönlümde ...and justice for all yatar.
metallica kadar bir çok tarz denemiş ve hepsinde yenilik getirmiş, benimsenmiş ve işini hakkıyla yapan grup çok azdır.
-
Eğer thrash dinleyicisiyseniz bu albüm sizi mutlu etmeli metallica tekrar thrash yapıyor...
He popüler piyasanın bende metallica dinliyorumcularıysanız tabi doğal olarak and justice for all,Kill 'em all ,ride the lightning,master of puppets albümlerini görmezden gelip load ,reload gibi zımbırtılarını sayıklayıp duracaksınız...
Uyanın artık canlarım o dönem metallica değildi metallica bile anladı bunu...Ah şu popüler piyasa kuklaları aaah...
-
Yok yurt dışından haber mi konur yok bize ne Polonya'daki konserden, yok bu resmi çok mu aradın.Paşalar size de birşey beğendiremiyoruz, bezdim yahu.
-
Bezmen için yapıyoruz bunları :P
-
st anger albümü çıktıktan sonra da buna benzer bir konuşma yapmıştı sanıyorum. bu adam kız gibi sesiyle hep konuşuyor, iki cümlesinden birisi "metallica" kelimesini içeriyor. beğenmeyen dinlemez kardeşim, dinledim beğenmedim, "st anger'da bile daha dinlenilebilir parçalar vardı" diye düşündüm. dinlemiyorum. rast gelirsem one, master of puppets, orion gibi parçaları severek dinliyorum.
-
22 Ekim 2008 Çarşamba | Yazan: trcod3r
İşine bak çocuk. Bozma kafamı.
-
trcod3r'e katılıyorum sırf marjinallik adına yapılan yorumlar...
Ayrıca baslar gayet güzel bence. tonu güzel olduğu için jason dan farklı gelmiştir o arkadaşa =)
onun haricinde de Lars doğru demiş.. yıl 2008 arkadaşlar..
adamlar eğer ki tutup da eski albümlerine benzeyen bi albüm yapsaydı yine laf söylediniz.. bu sefer de AYNISI OLMUŞ denirdi..
Geçin artık aşın bunları.
başarılı bi albüm kabul edin..
popüleriteyi kıskanmayın ;)
-
metallica'nın şu hallere düşmesini ben metallica'ya bağlamıyorum, metallica'nın üzerinde bir tartışma konusu. esas sorun şudur, kim and justice for all ve master of puppets gibi bir albüm yapsa, affedersiniz ama sonrasında ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamaz. bence bu efsane albümleri nasıl yaptıklarını bu adamlar da bilmiyorlar. bu albümlerin öyle bir gücü var ki, insanları kayıtsız şartsız dahi metallicaya bağlamak için başlı başına bir sebep. o yüzden st anger'ı v.s. dahi seven insanlar mevcut. load albümünü savunanlar bile var. öyle bir noktaya gelinmiş ki artık insanlar diyorlar, yahu bunlar justice ve master albümlerini yaptıklarına göre mutlaka bir şey vardır yaptıklarında diyerekten kafam ambale olana kadar dinliyorlar st anger'ı, load'u hatta death magnetic'i; sonrasında kafaları hakkatten ambale oluyor ve "müthiş albüm! bu albümleri yerenlerler marjinallik taslıyorlar, farklı olmaya çlışıyorlar."
arkadaşım kalk bir aynaya bak, kendine bak, kendine bir tokat at. sonra da aç bir dyers eye dinle. and justice for all albümünün sözlerine bak. master of puppets albümünün genel konseptine yoğunlaş. look at dı tabellaa.
-
and justice ta zirve yaptıktan sonra genel düşüş bence Cliff'in ölmesinen kaynaklanmakta (and justice tada riffleri bulunuyor..)ondan sonra daha slow bi tarz yaptılar(st anger a kadar eyw, o direk olarak berbat) sonra Cliffsiz sert bir albüm zor geldi tabi..