Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hardcore Death Metal Meeting @ Kemancı - Taksim - İstanbul

• karayansima • 6 Kasım 2008 00:00 • #636086
    ordayım:) uçk grind ve ketumu daha önce dinlemiş ve beğenmiştim. ama hep dinlemek istediğim ankaralı selftorture performansı için sabırsızlanıyorum.
    bu senenin en sağlam konserlerinden birisi olacak gibi.
  • karayansima • 24 Kasım 2008 00:00 • #636087
    sanırım gitmeyenlerin oldukça pisman olacağı, gidenlerinde çok iyi bir yerli grup performansı izleyediği, piyasadaki en kalite gruplar oldugunu düşündüğüm ve bu konuda bir kez daha hemfikir oldugum güzel bir konserdi.
    ilk çıkan grup izmirli hardcore grubu Mosh Pit Project'ti. ne yazıkki ilk grup olmalarından, daha istanbul piyasasına yabancı olduklarından kendi kitlelerini olustaramadıkları için biraz sönük kaldılar. ama sahne duruşları ve tarzlarıyla (özellikle selftorture konserinde pogo sovlaruyla) gözüme girdiler. bir dahaki geldiklerinde emin olsunlar daha kral bir ortam bulacaklar.
    daha önce agnostic konserinde izlediğim izmirli KEtum yine saheneydi. kendi kitlesini yaptıgı ve oldukça sert müzikleriyle insaları yine kendinden geçirdi. bir daha gelmelerini dört gözle bekliyorum:))
    ve benin ve bir çok insanın konsere gelme sebebi selftorture...
    konser öncesi grup vokali mehmet ile konustugumda yeni albüm ne zaman çıkacagını sordum bana bir yetmezmiş gibi iki kral haber verdi. ilkki kayıtlar hazırdı, ikincisi konsede yeni sarkılarını ilk defa çalacaklardı. daha ne olsun performans için sabırsızlanıyorum:))
    herhelde performansı hangi sarkı ile baslatayım dese hemen cevap vereceğim "pick up those fallen" ile performansa başladılar. ilk dakikadan oraya buraya kosmaya başlamıştım:))
    hayatımda dinlediğim en sahane ve gaz yerli grup performansıydı. hepsini kutluyorum. şu anda boynum ve belimin agırdıgınıda söyleyeyim:))
    ve konseri düzenleyen piyasanın en aktif gruplarından uçk grind.
    daha önce izlemiştim ve yine kendilerine haş sağlam performanslarını verdiler. ama enerjimi selftorture performansına harcadıgımdan uzaktan dinledim konseri:))
    size tavsiyem bu grupları kesin izleyin:))