Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metoboy bir performans ile birlikte çalacak müzisyen arıyor @ Kemancı - Taksim - İstanbul

• Forsale • 7 Aralık 2008 00:00 • #636341
    marklanegan...! yetenekliysen bu yeteneği bir gün birileriyle paylaşmak ihtiyaci duymak ve bu yeteneğine artilar ekleyebilmek icin para kazanmak durumunda kalirsin. once müzisyen lafinin tanimini bir cöz bence. kendi kendine calan adam amatör adamdir. profesyonel adam nerede iş olsa gider calar akabinde de hayatini devam ettirmek icin gereken parasini alir cebine koyar.
  • marklanegan • 8 Aralık 2008 00:00 • #636342
    Ya sayın marklanegan niye bütün ateşli tartışmalar sizin yorum yazdığınız anketlerden çıkıyor? Hani sizi çok mu eziyorlar ? İnternette milleti ezmeye çalışarak egonuzu mu tatmin ediyorsunuz?
    7 Aralık 2008 Pazar | Yazan: lewobibo

tartışma çıkartmak vardır, tartışmaya girmek vardır. herkesi gözünüzde fazla büyüterek her karşılaştığınız insanı önyargılarınızla boğmayın.

marklanegan...! yetenekliysen bu yeteneği bir gün birileriyle paylaşmak ihtiyaci duymak ve bu yeteneğine artilar ekleyebilmek icin para kazanmak durumunda kalirsin. once müzisyen lafinin tanimini bir cöz bence. kendi kendine calan adam amatör adamdir. profesyonel adam nerede iş olsa gider calar akabinde de hayatini devam ettirmek icin gereken parasini alir cebine koyar.
    7 Aralık 2008 Pazar | Yazan: Forsale

türkiyede yetenek para etse bile, serdar ortaç gibi yeteneksizler daha fazla kazanıyor. bu yüzden bir barda çıkan yavuz çetin gerektiği kadar para kazanamıyor, bir diğeri bir albüm yapıp yurtdışına kaçıyor.

türkiyede müzik sektöründe bir yerlere gelebilmiş adamlar ya işini gerektiği gibi yapıyor, ya da doğru zamanda doğru yerde bulunmayı kendine görev biliyor.

kendi kendine çalan adam amatör adamdır zaten, buna bir tepkim yok. fakat barlarda çıkıp da saydığınız gruplarda çalan adamlardan daha iyisi bulunamaz mı? her yeteneği biri kapıyor mu yahu?

çok fazla amarikan filmi izlemişsiniz sanırım. ben zaten bu tip gitaristlere falan ilgi duyan birisi değilim. eğer her kaliteli, yetenekli adam türkiyede layığını bulsaydı, millet serdar ortaç yerine jazz dinliyor olurdu, rock müzik, klasik müzik dinliyor olurdu.

metaboymuş, cartmış curtmuş beni ilgilendirmiyor. yazdığım şeyler her tip müzisyen için geçerli.

kısaca demek istediğim şu; sadece piyasadaki insanlara takılıp kalmayınız. ha derseniz "var mı örnek gösterebileceğin başka gitarist?", cevabını yukarılarda verdim zaten.
  • -maJestY- • 8 Aralık 2008 00:00 • #636343
    Metin Türcan'ın yeteneğini, müzisyenliğini niye tartışıyoruz anlayamadım. Konu bir yarışma, genç müzisyenlerin kendini gösterebilme fırsatı. Reklam kısmı bir yana, katılacak arkadaşlar için güzel bir tecrübe olabileceği kanısındayım...
  • lewobibo • 9 Aralık 2008 00:00 • #636344
    Yok konuşuyor işte laf olsun beri gelsin... :)
  • Forsale • 9 Aralık 2008 00:00 • #636345
    türkiyedeki müzikal zevkinden haberdar olmadiğin kimin cok amerikan filmi izlediğinin bir kanitidir marklanegan. daha fazlada cevap verecek birşey göremedim birsayfa yazinda. neyse takıl tabi.senin para anlayisin serdar ortacin kazandiği para ise carpi iki kere birşey demiyorum sana.
  • sheehan_bass • 13 Aralık 2008 00:00 • #636347
    arkadaşlar :) çok fena şeyler yazmışsınız iyi gitarist kötü gitarist, herkes birbirinden çok farklı projeler de yer alıyor herkesin tarzı farklı bugun bi radyoyu tv yi bile açınca en az 10 15 parça duyarsınız metin türkcanın çaldığı. :) herkes de bi en iyi benim havası var bi yarışma düzenlenmiş işte napcanız metin iyi çalıyor kötü çalıyor metinin kötü çaldığını bütün dünya duysa ne farkeder iyi çaldığını duysa ne farkeder adam sanamı çalıyor :) sen işine bak.
  • thetet • 14 Aralık 2008 00:00 • #636348
    elemelerı gectım :) davul olarak
    umarım terslık cıkmaz 1. olurum :)
  • lewobibo • 14 Aralık 2008 00:00 • #636349
    Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim;)
  • Smith Wesson • 14 Aralık 2008 00:00 • #636350
    Looney tunes boxer filan... kaç yaşında bu adam?
  • ExoduseM • 15 Aralık 2008 00:00 • #636351
    14 Aralık 2008 Pazar | Yazan: thetet

bizi unutmassın artık...:p