-
ücretsiz abonelik? Mmmm!!!
-
Ücretsiz abonelik mi ?
Güzel, güzel. Hadi bakalım bu yeni yıl uğur getirsin herkese :) Bu sefer güzel giricem bu yıla..(umarım)
-
volume dergisi, benim de 2005 döneminde çalıştığım; gayretlerle piyasaya büyük medya grupları desteği olmadan dağıltılmaya çalışılan,hedefine küçük çaplı da olsa ulaşan bir dergidir. kataloglara olan ilgisini dergilere de yönlendirirse müzik sevenler daha da başarılı olucaktır.
-
çok geç keşfettiğim, geç keşfetmeme rağmen yine de bana oldukça fazla şey katmış dergidir. burdan dergiyi bilmeyen genç arkadaşlara sesleniyorum, zararın neresinden dönseniz kardır. çıkın bir volume dergisi alın, öyle abuk subuk posterler falan veren magazinel müzik dergilerine para vermeyin. cuk.
-
Dergiyi Özer Kırçak dolayısıyla takip ediyordum..Kadro yenilenmiş bu kadrodan boş bir şeyler çıkma ihtimali pek yok zaten, Tarkan abimizde eklenmiş süper olmuş..1 Ocak'ta çıkacak sayı için şimdiden sabırsızlanıyorum...
-
dergiyi iki yıldır takip ediyorum ben de.yeni haberleri almak çok güzel,ayrıca işin içinde Tarkan Gözübüyük'ün ve tabi ki Özer Kırçak'ın olması daha da güzel kılıyor her şeyi,ocak sayısını bekliyoruz efendim sabırsızlıkla...
-
bu dergiyi seviyorum...yeni haberler çok iyi..kadro muhteşem olmuş..özellikle bas gitar ve davula daha fazla yer verilmesi süper olur...bilgi edinebildiğim nadir dergilerden.. Özer Kırçak'ın yazılarını da çok beğeniyorum.. sabırsızlıkla bekliyorum...
-
yeni kadro çok iyi isimlerden oluşuyor.vazgeçilebilecek bir dergi olmayacağı çok belli bas gitar a ağırlık verilecek olması da ayrı bir sevinç yarattı:) başarılar....
-
emolar hakkında resim yarışması yapıp yazılar yazarsanız satış patlaması yaşarsınız ey volume dergisi çalışanları. bu ülkede kaliteli olmak sattırmaz, aksine kalitesizlik sattırır.