-
nasıl ya metallica james hetfield ve nirvana kurt cobain bu listede olmamalı çünkü onlar çok popüler kurt cobain'in solosu yok grunge berbat bir akım steve vai kirk hammette beş basar Rock'ın tanrısı olmaz tanrısı olmaz lorduda olmaz bu terimler çok çakma terimler gibi iğrenç alakasız ve kulaktan dolma eleştiriler yapmaya başlayalım
-
sanki jimi hendrix ya da freddie mercury ya da listedeki diğerleri hiç popüler değildiler.. hepsi kendi dönemlerinde herkes tarafından biliniyodu. popülerler diye kötü müzik yapıyolar anlamına geliyo?? nasıl bir mantık bu? ayrıca herkes tarafından bilinip sevilmeseler nasıl böyle bi listeye girsinler? terim çakma ya da değil orası önemli değil ama bu kadar insanın bi bildiği var bu adamlara oy verirken, onları tanrı gibi görürken..
-
nickimason yorumunu algılayamadığımı algıladım :D bunu çok uykumun olmasına bağla lütfen :D ama öyle şeyler söyleyen biri olsaydın böyle bi tepki verirdim :p
-
sorun değil mesajı almana sevindim
geç de olsa :)
-
19. Jimmy Page, Led Zeppelin
20. Bruce Dickinson, Iron Maiden
yazık vala en sevdigim adamlar sonda.
-
John Lennon'da olmalıydı..
-
Bu anket listeleri öldürüyor beni :D
Bir kere vokalleri ayrı , gitaristleri ayrı davulcuları ayrı , bassistleri ayrı sıralamaya almak lazım !!
Gerçek olan Şudur ki
Robert Plant ( en iyi ses )
Freddie mercury ( en iyi ikinci ses )
Elvis Presley ( The King zaten yorumsuz )
mick Jagger ( en iyi sahne şovu )
Jim Morrison ( yorum bulamadım :D )
Ronnie James Dio ( en iyi Heavy Metal vokali )
SRV&Eric Clapton&BB King&J.L.Hooker ( en iyi Blues vokaller)
( Blues'a daha eklenecek çok isim var )
Bon Jovi ( duygusal Terminatör :D )
Sıralamayı rastgele yaptım ama ilk iki sıralama doğrudur !
1: Robert Plant
2: Freddie Mercury
-
önceki yorumumla ilgili olarak
Brian Johnson ( en iyi hard rock vokali )
unutmayalım agayı :D
-
steve vai yok listede diyecem ama zaten adam tanrı üstü bir mevkiide unutmuşum :D
-
ben sıralamayı gayet iyi buldum.ama *l-i-m* isimli arkadaşımızın fikride doğru yani herkesin kendi kategoriside var tabi. aslında yukarda bir yorum daha var bu sanatçıların hepsi kendi zamanlarında iyi çıkış yapmışlar .. belirli kasetlerde belirli parçalar var onlar tutuluyor diğer sanatçınında belirli zamanda iyi çıkışı var ondada tutan şarkılar var.. sıralama olmadan da hepsi kendi tarzında ve zamanında çok çok iyi sanatçılar.. hepsini anmış olduk ..