-
Jimmy Page ve Bruce Dickinson in sonlarda,Kurt Cobain'in ilk onda olmasına dumur oldum.
zaten ne zaman bu anketlerden birşey çıktı ki.
-
16 Ocak 2009 Cuma | Yazan: kare-te
homofobikten adam oluyosa gay adamdan niye tanrı olmasın? =)
-
Enee her bi' şey bitmiş, adamın cinsel tercihlerine sıra gelmiş ve böyle bir sıralama da buna göre yapılmalıymış. Vay be..
-
Kurt Cobain'in ilk 10'un içinde olması ve Jim Morrison'la Robert Plant'in sonlarda olması zaten listenin ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor (!)...
-
tonny iommi neci ?
-
homofobikten adam oluyosa gay adamdan niye tanrı olmasın?
offf
-
Yıllar önce Garajda Kurt çobanımı Frediie'mi diye anket açılmıştı.Dünya bile artık kabul etti.Bu arada L-i-m sıralamana saygı duyuyorum ama Freddie Tribute konserinde Robert Plant Innuendoyu fena halde batırmıştı :)
-
freddie mercurydie kesinlikle . 15 senedir savunurum bu gerçeği . buun kavgalarında veletken çok arkadaşın kalbinide kırdım ama sonunda bir kuruluş tarafından onaylanmış olması yıllarımın çabasının boşa olmadığını göstermiş oldu. :)
-
mad - naptın abi sen harbiden de mad'mişsin ya :D
hani şarkıyı ilk kendi okusaydı, Freddie'den daha iyi okumuş derdim.. ki çalan kişiler de iyi performans sergilemişti .. Freddie'den dinlemeye alıştığın için sana ters gelmiş olabilir mi acaba ?
hani çok beğenmedim deseydin tamam da batırmış falan demen :S neyse herkesin zevki farklı tabi ;)
-
+ innuendo'yu Kashmir ile harmanlayarak okumuştu zaten , bu da ayrı bir güzellik vermişti bence ;)