-
Şart mı bu "güce tapan" modundaki seviyesiz yorumlar ?? Don Airey "verir" Jon Lord'a her türlü... Jon Lord dediğiniz adam da konservatuar mezunu bir müzisyen, yıllar önce bile "Grup ve orkestra için konçerto" partisyonlarını yazabilecek denli birikimi olan klasik müzik temelli bir kompozitör. Üstelik tamamen kendine özgü cümleleri ve yaklaşımları olan bir klavyeci ve Deep Pruple soundunun büyük bir parçası. Onun yerine Don Airey ile başlasaydı bu grup, herhalde aynı şeyleri Don Airey için söylerdik. Aşağıdaki çok iddialı yorumun tuhaflığı ( ve berbat Türkçesi) bir yana, ben bu iki müzisyenin Deep Purple'a kattığı karakterden bahsediyordum. Bunların verdiği hava Deep Purple'ı Deep Purple yapan şeydi. Steve Morse çok daha teknik bir gitarcı elbette, ama mesele bu değil ki... Ben iyi bir konser olmayacağını falan söylemedim, benim kastettiğim çok daha farklı bir şeydi. Anlamamakta ısrar eden çok anlaşılan.
-
Steve morse gitar virtüözü falan değildir.Parçalardan önce 10 dakika saçma sapan şeyler yapıyo anlayamadığım.Düşürdükçe düşürüyosunuz bu virtüözlük olayını ama neyse .Bence child in time çalabilirler hala.Neticede 2002 konserlerinde gayet güzel çaldılar vokal açısından da çok zor bi parça değil,kafa sesiyle çıkıyo bi şey olduğu yok.
-
+1 barrios. aynı kafadanız.
-
Konser alanı Kuruçeşme Arena olarak değiştirilmiştir arkadaşlar bilginize..
-
Soldier Of Fortune diyorum, daha başka birşey demiyorum.
Hee bir de akabinde kocaman bir "Yürrrrüüüü beee!" diyorum.
-
Ian Gillan Soldier of Fortune falan söylemez. 91-92 civarında solo ekibi ile geldiğinde de söylememişti (o zaman da ondan Soldier of Fortune isteyenler olmuştu, adama muhtemelen küfür gibi geliyordur...). Soldier of Fortune David Coverdale ile özdeşleşmiş bir şarkıdır. Soldier of Fortune dinleme beklentisinde olanlar bir Whitesnake konserine bilet alsın:)
-
Veya gelirse Opeth (:
10 numara coverlamıştır..
-
Duyunca sevindik. Merakla bekliyoruz şimdi:)
-
take me for a little while adlı parcada jimmy page solo calmıstı.orda adamın sesi gitmis artık.kansere yakalanmıştı.baya üzüldüm.ama herseye rağmen gene iyi performans.
-
konserlerini kaçırdıktan sonra dünya gözüyle görebileğimi sanmazdım.mutluluk başka bişey denmez denilemez. oleyyy