-
Yine mi bunlar ya ?
-
yeter abi vallah
-
yaaa manga nedir yaa kumda oynasınlar yaa ilk albümü neydi ki 2. ne olsun onla bunla düet yaparak 15 yaşındaki kızları kandırırlar anca gerçek müzik istiyoruz prodüktör dayatması amerikan çakması müzikler istemiyoruz manga vs gruplara devlet tarafından el konulsun!!!!!!!!!!!!!
-
bela geliyorum demez (:
-
bence çok hoş bir albüm çıkacak ortaya ..
-
Her yeni albüm çıkarana .ok atma kampanyası başlatalım hadi. Bol ünlemlisinden ama. Yoksa bir lezzet alamam yaptığımdan.
---
Duman albüm çıkarır, maNga çıkarır, Metallica çıkarır, o çıkarır ya da bu çıkarır.. Yani kim çıkarırsa çıkarsın, albüm öncesi ve sonrasında aynı cümleler dönüyor etrafta. Hele bir de çıkmamış bir albüm için böyle yorumlarda bulunmak daha fena. Yetmesi gereken bu zannımca. Dinlemiyorsan dinlemezsin, olur biter. O albüm çıkınca dünya durmayacak nasıl olsa.. Ne adamlar albüm çıkarıyor, maNga'nın albümüyle müzik kavramı lekelenmez..
-
arkadaşlar albümü dinlemeden ön yargıyla yaklaşmanız bence anlaşılır şey değil önce albüm çıksın bi dinleyin hemen dudak büzüp yine mi bunlar yok ilk albümleri neydiki bu ne olsun gibi yaklaşımlar bence çok üzücü türk gruplarına lütfen destek verelim ondan sonrada neden türkiyeden adamakıllı grup çıkmıyor deniyor işte bu yüzden çıkmıyor çünkü her çıkan gruba direk yabancı özentisi damgası yapıştırılıyor arkadaşlar müzik bi etkileşimdir zaten yani her grup birbirinden mutlaka etkilenir o yüzden lütfen bu tarz yaklaşımlarda bulunmayalım önce albümü dinleyelim ona göre yorumlarımızı yazalım bence türk gruplarına destek vermeyip dudak büküp yabancı albümler kötüde olsa alkış tutanlar yabancı özentisidir ben manga fan ı falan değilim yanlış anlaşılmasın ama türk gruplarına destek verilmesini istiyorum yoksa türkiyeden iyi grup çıkması mümkün olmaz arkadaşlar zaten müzik sektörünün durumu içler acısı o yüzden var olan gruplarımızıda yıpratmaya yönelik yorumlar yazmayalım yapıcı olalım saygılar
-
dinleyip karar vericez. albüm isterse şahane olsun benim için manga bir sing your song öncesi birde yarisma sonrasi bir gruptur. öncesi cok iyi bir alternatif grupken sonrasi tamamen saçma sapan bir gruptur. Manga nin güzel bir albüm cikartacağina asla inanmıyorum. ahanda buraya yazdim. umarim 4/4 lük bir albüm çikar da utanirim yazdiklarimdan. ama o plak sirketiyle, o grup mantalitesi ile. imkansiz ötesi birşey. hiGain bir şey çikarsa ortaya cidden aniricam burada.
-
kissofvanity çok güzel bir mantikla yaklaşmış fakat. gruptan gruba fark vardir. zamanında kurban 1999 da cıkmış bir grup ve bugün Türk Rock piyasasinda bir milat taşidir. ayni zamanda cilekes i sevmesem bile. mangadan 10 gömlek üstte bir gruptur. son albümlerindeki piyasa kaygisindan uzaklastiklarini görmekte bunun kanitidir. bakalim manga yi da göreceğiz. parça isimlerinden bile anlasiliyor aslinda isin rengi. demem o ki grup vardir grup vardir.
-
bir yorum daha. denmiş ki. her gruba destek cikmaliyiz v.s v.s. bence cok kötü olan işler alinip dinlendikçe, hiç gereksiz işler övüldükçe böyle gruplar feyz alip cesaretleniyor.