Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Beklenen Albüm: Manga - Şehr-i Hüzün

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Beklenen Albüm: Manga - Şehr-i Hüzün
  • nutu • 1 Nisan 2009 00:00 • #637459
    Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
  • erdalyet • 1 Nisan 2009 00:00 • #637460
    kurban la çilekeş, manga vs grupları aynı cümlede bile kullanmayın bence!
  • Trafocancan • 5 Nisan 2009 00:00 • #637461
    arkadaşlar albümü dinlemeden ön yargıyla yaklaşmanız bence anlaşılır şey değil önce albüm çıksın bi dinleyin hemen dudak büzüp yine mi bunlar yok ilk albümleri neydiki bu ne olsun gibi yaklaşımlar bence çok üzücü türk gruplarına lütfen destek verelim ondan sonrada neden türkiyeden adamakıllı grup çıkmıyor deniyor işte bu yüzden çıkmıyor çünkü her çıkan gruba direk yabancı özentisi damgası yapıştırılıyor arkadaşlar müzik bi etkileşimdir zaten yani her grup birbirinden mutlaka etkilenir o yüzden lütfen bu tarz yaklaşımlarda bulunmayalım önce albümü dinleyelim ona göre yorumlarımızı yazalım bence türk gruplarına destek vermeyip dudak büküp yabancı albümler kötüde olsa alkış tutanlar yabancı özentisidir ben manga fan ı falan değilim yanlış anlaşılmasın ama türk gruplarına destek verilmesini istiyorum yoksa türkiyeden iyi grup çıkması mümkün olmaz arkadaşlar zaten müzik sektörünün durumu içler acısı o yüzden var olan gruplarımızıda yıpratmaya yönelik yorumlar yazmayalım yapıcı olalım saygılar
    31 Mart 2009 Salı | Yazan: kissofvanity

kesınlıkle katılıyorum kelımesı kelımesıne.
  • good_luck • 3 Mayıs 2009 00:00 • #637462
    evet dinleyip karar verdik istisnalar kaideyi bozmaz bazı şarkılar çok yavaş ve hafif ama herkezin yenilenmeye ihtiyacı vardır ve manga da öyle yaptı kendini yeniledi 4 yıl boyunca piyasayı gözetti baktı diğerleri beş para etmiyor en iyisi ben çıkartıyım bir tane dedi tabi bunları ben diyorum onlar o kadar mütevazı insanlar ki evet çok süper olmuş bile demiyorlar dedikleri tek şey çok çalıştık ve bence hakettiklerini alıcaklar..................
  • PlayThatMusic • 29 Mayıs 2009 00:00 • #637463
    manga yı rock müzik diye dinleyen bünyeler. kurban ın son albümü çıkınca lütfen kurbanın albümüne el sürüp şerefini kirletmeyin. manga \m/ !.
  • PlayThatMusic • 29 Mayıs 2009 00:00 • #637464
    manga yı rock müzik diye dinleyen bünyeler. kurban ın son albümü çıkınca lütfen kurbanın albümüne el sürüp şerefini kirletmeyin. manga \m/ !.
  • always_rack • 2 Temmuz 2009 00:00 • #637465
    ön yargıyla yaklaşmayalım lütfen. ayrıca çilekeşmiş kurbanmış böyle basit ve amatör gruplar dinlemeyin. 84 ve mangayı tek geçiyorum...