Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. İstanbul Rock Festivali @ İTÜ Maslak Kampüsü - İstanbul

• aspera • 16 Nisan 2009 00:00 • #637476
    Çıkan gruplara baktığımızda çoğu zaten albümü olan veya olmaya yakın gruplar.Nerede amatörlere verdiğiniz önem??Nerede o kadar uğraşıp kargoyla demo yollayan gruplara saygı,önem,bilgilendirme?kaç tane mail attık be bi cevap vermediniz!ayıp ya bu mu sizin festival yönetimi anlayışınız.Bırakın sizi önemsiyoruz safsatalarını sizin önemsediğiniz sadece popülarite!kendi grubum için demiyorum ama amatör ruha sahip olan bi tane bile grup göremiyorum şurda..yazık Türkiye'de ilerlemek çok zor..
  • mad • 17 Nisan 2009 00:00 • #637477
    sadece sahte rakı,kaçak ve decaying purty onuncu festivalde çaldılar; gates of eternity 'de dokuzda çaldı o zmanda bu zmana da adamlar baya bi değiştiler... daha önce festivalde sürekli çıkan gruplar yerine bu sene tersine çok farklı isimler var...
    11 Nisan 2009 Cumartesi | Yazan: deumleu

birkaç grup daha var isim vermek istemiyorum çünkü sorun gruplarla alakalı değil.sürekli her yıl çalıyorlar.Amatör gruplara destek olayı hikaye.ya tanıdığın olacak ya da okul grubu olacaksın.
  • heretixlave • 17 Nisan 2009 00:00 • #637478
    arkadaşlar çok haklı. çıkacak grupların çoğu ya albüm yapmış, ya da piyasadaki yerini almış gruplar. süper bir amatör ruhmuş valla :)
  • elektromanyak • 18 Nisan 2009 00:00 • #637479
    Albüm yapmış falan diye bakmayın olaya arkadaşlar. Her grubu tek tek izledim. Bizim okulda bu kadar amatör grubun bir arada çaldığı festivali ilk defa gördüm... Gerçekten çoğu amatör.
  • arsenik • 18 Nisan 2009 00:00 • #637480
    Albüm yapmış falan diye bakmayın olaya arkadaşlar. Her grubu tek tek izledim. Bizim okulda bu kadar amatör grubun bir arada çaldığı festivali ilk defa gördüm... Gerçekten çoğu amatör.
    18 Nisan 2009 Cumartesi | Yazan: elektromanyak

Amatörlük ya da profesyonellik albüm yapmış olmakla -o işten para kazanıyor olmakla- ilgili bir kıstastır. Eğer bir grubun albümü varsa o grup amatör değildir.