Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman @ Suare - Ataevler - Bursa

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman @ Suare - Ataevler - Bursa
  • erdalyet • 30 Nisan 2009 00:00 • #637670
    40 tl bilet ne bu yaa duman mı metallica mı?
  • srv_tone_ • 30 Nisan 2009 00:00 • #637671
    bi kere afiş yanlış bilader duman bundan önce 2-3 konser verdi...ilk konser yazmışlar bi de bizde salaktık yedik
  • samkill • 30 Nisan 2009 00:00 • #637672
    Arkadaşlar Konser istanbulda değil bursada bende bursalı bir arkadaşınız olarak kafanızdaki bazı eksiklikleri düzeltmek istedim.
    1- Afiş doğru Yeni albümlerini söyleyecekleri ilk konser olacak bu sizin bahsettiğiniz konserler eski şarkılardandı ;)
    2- Bursa Suare bilet fiyatları sadece dumana özel bi durum değil mekanın kaliteli olduğundan dolayı kim gelirse gelsin fiyat aynı değişmiyor.İşin güzelliğide burda işte SEZEN AKSU yu dinlemek 40 lira etmez arkadaşlar ama SEZENDE GELSE AYNI DUMANDA GELSE AYNI o yüzden sabit fikirli olmayın...

Bu yorumuma abzürük cevaplar atmayın ;)
    Hade iyi eğlenceler.
  • insane_im • 30 Nisan 2009 00:00 • #637673
    Sezen Aksu'yu dinlemek 40 lira etmez, Duman eder diye bir şey yok. Ama Sezen Aksu bunu çok daha fazla hak ediyor. Bu aşikar.
  • Dubliner • 1 Mayıs 2009 00:00 • #637674
    Biletler 100 liradan başlamıyorsa neyim, diyecektim.
    Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zanneden gruplardan biri işte. Olsanız ne yazar, olmasanız ne yazar...
  • kwnc • 1 Mayıs 2009 00:00 • #637675
    limewire'dan mp3 indirmeye devam edin
    yakında 1 milyar olur konserler.
    suçu birazda kendinizde arasanız?
  • srv_tone_ • 1 Mayıs 2009 00:00 • #637676
    samkil nickli arkadaş...sen biraz geç kalmışın ben bu ay dumanın yeni albümden yani o 20 şarkıdan çaldığı 2 konserine gittim ;) sen rahat ol..iyi eylenceler sizde bi canlı dinleyin hele bakalım biz dinleyeli 1 ay oldu...anladın sen onu
  • Dubliner • 2 Mayıs 2009 00:00 • #637677
    limewire'dan mp3 indirmeye devam edin
    yakında 1 milyar olur konserler.
    suçu birazda kendinizde arasanız?
    1 Mayıs 2009 Cuma | Yazan: kwnc

Babamız konuştu, ne ustaca bir yorum, ağız payı, ağız tüyü...

Biz de müzik yapıyoruz birader, bir tek sen değilsin bu kumaşın bir parçası.
  • srv_tone_ • 2 Mayıs 2009 00:00 • #637678
    müzik yapıyosan eğer bunun doğru olduğunuda biliyosun...şirketler artık albümden değil konserlerdende pay almaya başlayınca onlarda doğal olarak arttırdı konser fiyatlarını...evet gerçektende bizim suçumuz bu...yaptığın çıkışa anlam veremedim Dubliner ???
  • Dubliner • 2 Mayıs 2009 00:00 • #637679
    müzik yapıyosan eğer bunun doğru olduğunuda biliyosun...şirketler artık albümden değil konserlerdende pay almaya başlayınca onlarda doğal olarak arttırdı konser fiyatlarını...evet gerçektende bizim suçumuz bu...yaptığın çıkışa anlam veremedim Dubliner ???
    2 Mayıs 2009 Cumartesi | Yazan: srv_tone_

Çıkış dediğin metin yöneltme direkt olarak bana hitap ettiğin içindir. Benim bu tip fiyatlara çıkışım da artık yapılan müziğin tamamen ticaret için yapıldığıdır. Barlarda karın tokluğuna, sırf milletin hoşuna gidiyor diye aptal aptal piyasa şarkıları çalanlar bu tip ticareti çok iyi bilirler.

Türkiye'deki gruplar paranın sadece buradan geldiğini bildiğinden günümüzdeki "grup müziği" kavramı pek gelişmemiştir.
    Albüm satmadan da müzik yapılabilir, bunu kanıtlayan çok grup var bu ülkede. "Satışlar azaldı" diye mızmızlananların da müzisyenliğinden şüphe ederim zaten.