-
müzik yapıyosan eğer bunun doğru olduğunuda biliyosun...şirketler artık albümden değil konserlerdende pay almaya başlayınca onlarda doğal olarak arttırdı konser fiyatlarını...evet gerçektende bizim suçumuz bu...yaptığın çıkışa anlam veremedim Dubliner ???
2 Mayıs 2009 Cumartesi | Yazan: srv_tone_
bizim suçumuzsa indirme artık o zaman?
-
ben sadece yabancı parçaları tek tük indiririm ki onlarda bi iki şarkıları için 40-50 tl vermeyeyim diyedir...gel gelelim elimde çok sağlam bi orjinal cd arşivi var eski-yeni türkçe yabancı...eminim sen benim kadar destek vermiyosundur bu sektöre...ön yargı cidden kötü bişey insanı baya rezil edebiliyo lütfen insanları tanımadan yorum yapma bundan sonra...piyasadaki bütün türk rock gruplarının cdleri bende şu an mevcut buna dumanda dahil bütün cdleri olmak üzere...
-
bak bakalım ben destek verdiğimi iddia etmiş miyim? indirdiğimi kabul ediyorum ki. senin gibi çıkıp bütün orjinal albümler var demiyorum yani. tabi türkiyedeki bütün rock gruplarını klibi olanlarla sınırlıyosan doğurudur vardır. ama hayatımda 1-2 şarkı indirdim diyip de buna insanların inanmasını bekleme.
-
konsere biletli gidipte alınmadık 17 yassındayız die ....
-
hayatımda 1-2 şarkı indirdim diye birşey demedim bende...dedimki indiriyoruz tabi ki ama yabancı cdler pahalı olduğu için tek tük parçalarını sevdiğim YABANCI grup ya da şahıslarınkini bi şekilde netten bulup indiriyorum fakat bende müzik yaptığım için ve bu piyasanın bitmesini istemediğim için senin bile bilmediğin grupların cd lerini mutlaka ediniyorum...inanması güç olabilir ama bu türkçe albümler konusunda cidden hassas biriyim çünkü bende bu piyasada kendime bir yer bulmak istiyorum arkadaşım...
-
Baba parası sağolsun, topla orjinalleri, aleti edavatı, gel sonra elalemin sitesinde millete fırça at.
-
baba parasımı ?? oturdum gülüyorum şimdi :D haftanın 4 günü süpermarketlerde promosyon ürünleri denetiyorum millete stand da...baba parası buysa gel seni de görelim bilader olmazmı ? bunuda sadece o dediğin alet edevat ve müzik için yapıyorum başka hiç bişey içinde değil...
-
baba parasımı ?? oturdum gülüyorum şimdi :D haftanın 4 günü süpermarketlerde promosyon ürünleri denetiyorum millete stand da...baba parası buysa gel seni de görelim bilader olmazmı ? bunuda sadece o dediğin alet edevat ve müzik için yapıyorum başka hiç bişey içinde değil...
4 Mayıs 2009 Pazartesi | Yazan: srv_tone_
Bilmem, tanıdık geldi mi bu davranışım?
Önyargıyla insanları fırçalayıp, suçladıktan sonra ben de seni baba parasıyla beslenen bir velet ilan ettim.
-
dumanın daha neyine destek olcaksın ya? adamların paraya çok ihtiyacı var sanki, albüm çıkarcak paraları yok falan.. ben de gidip metallica ya destek olcam, oğluna helikopter alcakmış lars..
yeni çıkan veya çok duyulmamış grupları zaten arasanda bulamazsın nette, ayrıca onların albümleri öyle pahalı da olmuyor.