Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio @ Esma Sultan Yalısı - Ortaköy - İstanbul

• mr f • 3 Temmuz 2009 00:00 • #637989
    fatih erkoç gerçek bir müzik adamıdır.ama piyasa gereği abuk subuk işlerin içerisinde bulunmuştur.ülkemizde kaliteli müzik para etmediği için bu tip müzisyenler harcanmaktadır.bence bu konser kaçmaz kesinlikle gitmek lazım.
  • Brouwer_tr • 4 Temmuz 2009 00:00 • #637990
    Kerem Görsev'in şu caz müziğe nasıl bir katkısı olmuş acaba merak ediyorum? Hayatımda tek Türkiye'de cazı "sadece" kazancına kazanç katmak için kullanıldığının bir örneğini gördüm. Konserin bilet fiyatı da buna uygun bir fikir edinmemizi sağlamakta.

Ne bir derinlik, ne bir doğru düzgün doğaçlama, ne bir enerji, ne bir özgünlük hiçbir şey yok. Onlarca albüm yap seç standartlardan, birebir çal oh ne güzel!
  • jiwago- • 6 Temmuz 2009 00:00 • #637991
    Fatih Erkoç'un gerçekten iyi bir müzisyen olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum. Kerem Görsev'in özellikle son zamanlarında standart kalıplara takılmasını ise geçmişte yaptığı isminin kaymağını yemek olarak görüyorum. Mekana bakarsak bilet fiyatları gayet normal, dolacaktırda büyük ihtimal.