Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kramp @ Studio Live - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kramp @ Studio Live - Taksim - İstanbul
  • zeininal • 11 Ocak 2010 00:00 • #638804
    ben konser veya dinledikleri müziklerin altına olumsuz yorumlar yazanları gerçekten anlamıyorum arkadaş...
    bu tıpkı yoldan yürürken karşıdan gelen insanın suratını beğenmiyorsan, ''-çok çirkinsin sen bayımmm !!! '' demek gibi gibidir benim için.
    beni ilgilendirmeyen yazıları, müziği ben zaten okumam dinlemem, bana boş gelen şeylerle kafamı doldurmamak adına...
    boş konuşmayalım o yüzden lütfen...
    zevkler ve renkler tartışılmaz!
  • jiwago- • 11 Ocak 2010 00:00 • #638805
    gerçekten "koskoca" kramp'ın turnesini organize eden şahsın gelip burda konsere yorum yazanlarla atışması gerçekten çok komik, ve organizasyon şirketinin profesyonelliği ve ciddiyeti hakkında çok güzel fikir veriyor.
  • zeininal • 12 Ocak 2010 00:00 • #638806
    bizim profesyonellikle alakamız yok arkadaşım, bizi tiki rockçıların şirketleriyle karıştırma, biz bir sürü olumsuzluklara rağmen bu grubu tanıtmaya çalışan bir avuç gönüllüyüz.
  • jiwago- • 13 Ocak 2010 00:00 • #638807
    helal
  • sheltox • 15 Ocak 2010 00:00 • #638808
    ya bence jivago kötü bi adam değil.. ama bi "armağan çağlayan tavrı" olduğu kesin.. kimisine gıcık geliyo.. bana da çok gıcık gelen yorumları olmuştur. ama ben daha önce bi kere daha yazmıştım bu adamın iyi dinleyici olduğunu zannediyorum. bazı yorumları gerçekten haddini aşıyor,kendi zevki adına başka insanların beğeniyo olabileceğini umursamadan eleştiri yerine karalama yapıyor zaman zaman. ama buradaki yorumunda ters bir durum yok .."hey be yavrum iddaya bak" bence çok da rahatsız olunmaması gereken bir yorum.krampı ve türk heavy metalini rockını çooook hem de çok yakından takip eder ve bilirim.. bence de cümle biraz iddialı olmuş.