Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sonisphere Festival @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Sonisphere Festival @ İstanbul
  • posetcayy • 28 Haziran 2010 00:00 • #639517
    ahaha dilek paranı 4/1 ne çay dökerim senin :D
  • sektorunkalbi • 29 Haziran 2010 00:00 • #639518
    öncelikle sonisphere 2010 istanbul her yönüyle türkiye'ye damgasını vurmuştur . Daha önce hiçbir organizasyon bu festivale bırakın yaklaşmayı yanından bile geçemezdi . Ülkemizde bu tür etkinliklerin son yıllarda iyice ayyuka çıkması çok sevindiriciydi ancak daha önce hiç bu kadar efsaneyi bir arada seyretmek nasip olmamıştı. Aldığım duyumalara göre Sonisphere İstanbul 2011 çalışmaları şimdiden başlamış ve İron Maiden , AC / DC , Judas Priest gibi önemli isimleri gelecek yıl Türkiyede bir arada izleme fırsatı bulacağız.

    Festival ve performanslar hakkında konuşmak gerekirse ;

    Organizasyonda yiyecek ve içeceklerin astronomik ücretlerle satılması ve Megadeth Konserinde ses sisteminin bozulması dışında herşey güzel sürdü. En azından takip edebildiğim kadarıyla başka aksama yaşanmadı.

    Performans konusunda hekes "Big Four" u canlı izleyip daha sağlıklı kıyaslama yapabilme ve müziğe olan tutkusunu doruklara çıkarma için bulunmaz deneyimler yaşadı .

    Bu festivalde tekrar şahit olduğum bir durum varsa 1993'ten bu yana canlı izleme fırsatı bulduğum Metallica'nın hala aynı enerjide ve yıllar geçtikçe sanki eskiye dönüş yapmak istercesine gösterdiği müthiş performansla tekrar gönüllerde taht kurmayı başarmasıdır. Ağzından köpükler saça saça onları eleştirmek için fırsat kollayan ve Metallica'yı eleştirmeyi bir marifet sanan , müzik adına hiçbir icraatı olmayan cahillere en güzel cevabı sahnede vermiştir. Bu konuda Metallica 'ya bir parantez ayırmak istedim. Teşekkürler Metallica

    Aldığım tepkiler , düşüncelerim ve insanların memnuniyet düzeylerini de katarak Sonisphere için son Değerlendirmem şudur ki

    En iyi Performans " Metallica " ve " Accept "
    En iyi sahne şovu " Rammstein "
    En etkileyici müzikal performans " Slayer "
    En iyi performans gösteren Türk Grubu " Gren "