-
Nirvana bence gerek şarkı sözleri,gerekse müzikleriyle gelmiş geçmiş en orjinal ve iyi grup olma ünvanını koruyor..Kurt Cobain ölümünden 8 sene geçmesine rağmen hala konuşuluyor,hakkında kitaplar yazılıyor,filmler çevriliyor..insanlar hala kazaa,napster,imesh gibi programlardan Nirvana Rare'leri çekiyorsa bu onları en iyi grup yapar..ayrıca diğer gruplar gibi toplumsal içerikli zırvalarla halkı kandırıp ünlü olduktan sonra saçma sapan konulara yer vereceklerine en iyisini yapıp tamamen kendilerini dökmüşlerdir şarkı sözlerine..bu yüzden halk onları kendine daha yakın bulmuş ve grup dağılmasına rağmen bana göre Nirvana'dan daha iyi olmayan Foo Fighters'a bile ilgi göstermişlerdir..Siz ne düşünüyorsunuz?
-
Bu arada Nirvana'yla ilgilenenler için şarkı sözlerinin çoğunun Türkçe sözlerini bulabileceğiniz bir site hazırladım..isteyen gitsin bir baksın www.nirvanaturk.cjb.net
-
Bundan sonra düzenli olarak Nirvana şarkı sözlerini bu siteye ilave etmeye başlıyorum..meraklısına duyurulur..daha fazla bilgi ve döküman için www.nirvanaturk.cjb.net...
herkesi bekliyoruz...
garaja teşekkürler..
-
Nirvana'yı sayıp sevmen güsel bir şey,insanlar hala rare'lerini felan indiriyorlar demişsin ewt ama yeni çıkan ''in stores now'' toplama! albümüde bu konseptte bir albüm olmasını beklerken hayallerimiz yıkılıyodu.albümdeki tek rare''you know you right'' parçası dışında hepsi bilindik eski parçalar,,Ha küçük bir not you know you right parçası kurt ölmeden 4 ay önce kaydetmiş toprağı bol olsun...
-
BENCE SEN KESINLIKLE HAKLISIN ZATEN GEREK IMESH GEREK NAPSTER OLARAK BAHSETTIGIN POROGRAMLARDAN YAKLASIK 100 NIRVANA SARKISI VE BI O KADAR DA VIDEO SU INDIRDIM BUNLARA VIDEA OLARAK YOU KNOW YOU RIGHT DA DAHIL MAKINEMDE BASKA PARCA YOKTUR ADI NIRVANAYI ANDIRAN BI GRUBUM VAR(ISIM VERMIOM CUNKU NIRVANA YA SAYGISIZLIK OLUR DIYE DUSUNUOM) SONUCTA ;
I DONT CARE WHAT DO YOU THINK
ALWAYS THE BEST IS NIRVANA
-
Cobain, büyük harfle yazma, okumak zor oluyo. Bi de internet alemlerinde bağırmak anlamına gelir böyle büyük harfle yazmak, biraz daha sakin lütfen :)
-
Sorry
bidaha yazmam bag1rmak anlam1na geldiini biliom ama genel olarak bag1rd1g1m icin onu ole yazmada bi kusur olmad1g1n1 dusunuom gene de okumak zor oldugu icin bole yazmam thanks...
-
Sorry
Böle gayet güzel :)
-
Ne bekliyordun ki buddyholly..Nirvana'nın parçalarının indirildiği doğru,ancak yeni bir albüm çıkarsa tabii toplama olacak çünkü grup dağıldı.Ha demek istediğin niye rare'leri yayınlanmıyor gibi bir şeyse onun da açıklaması :Telif Hakları.Geffen oturup adamların başka bir record şirketinden çıkardığı bir rare'i veya bir konserden alınan rare bir şarkıyı elini kolunu sallayıp yayımlayamaz.Bunu herkes biliyordur sanırım.Ayrıca hiç bir şey olmazsa grubun eski üyelerinin de bu konuda bazı hakları mevcut ve yine bu bahsedilen taraflardan birisi mızıkçılık yaparsa o şarkı yayımlanamaz..o bakımdan bence hiç yadırgamamak lazım..Bu arada hala Nirvana taklitçisi gruplar türemekte,bence artık insanların yeni tür müziklere yönelmesi lazım.Böyle giderse hep eskilerin yaptığı şeyler taklit edilecek.Bu taklitçi gruplardan birisi de The Vines..Adamların bütün şarkıları bir yerden çalıntı..Gaz maz belki ama taklit.Ayrıca onları bu konuda kutlamak lazım.Bir şarkılarını dinledim.Adamlar aynı şarkının değişik riflerinde nirvana,blur ve sex pistols gibi grupları bir arada taklit etmişler.Bu da başarılı bir çalıntı olmuş.Yani bu grupları dinlemeyenler bu şarkıyı severler.. :)..hem taklit,hem çalıntı..
-
All Depths,,vines için bütün parçaları çalıntı demişsin örnek ver mesela şu parça şu parçadan alınmış gibi aydınlat bizleri!!