-
tamam o zaman sorun yok öyle bi yazmışsın ki esprili bişey çıkaramadım nese sorun yok..
-
istersen düzeltiyim. şahsi kavgalarla 2002 topic inin de ağzına s.çtık bu arada.
-
:))))))))
-
BU Grup için hisstiğimi daha önceden profilime yazmıştım
*****************NIRVANA*******************
KURT COBAIN'e TAPARIM!!!!!!!!!!!!!!
-
metal militia, death_glory
topic i sonra sizin adınızı gördüm sonra mesaja bakınca şaşırmadım tabe.
neyse kolay gelsin size.
kendinize iyi bakın
iyi anti-nirvanalı günler dilerim size:-)
ahahahahaa:))) çak milita, yaşasın anti nirvananizm:D
-
ciddi s'çmışsınız pe
-
Nirvana 16 kasımda istanbulda konsere geliyoo ne güzel haber değilmi..Artık onlar gelirse kesersiniz dimi bu muhabetleri??Allah belanızı versin...
-
ya ben niye bu cobain i bu kadar sevemedim ve nası bu kadar seviliyor anlamadım.amacım saygısızlık degil gercekten.sadece bi şarkısını seviyorum bu adamın.bu kadar tutulması biraz ilginc geliyor bana.
-
swen seviyo..herkesin zevki aynı degill sonuçta..cbain in intiharı bnce rock dünyasında cok büyük kayıp..bnce o bu tür müziin önde gidenlerindendi..ama adam mektubunda bunu dile getirmiş zaten..sahte mutlulukla sahneye cıktını sölemiş..mutsuz olduu için mutlu rolü oynamaktan sıkılmış..kendisi için en doorusnu yapmış..bnce..
-
arkadaşlar..dediğiniz gibi 8 sene geçti siz hala bırakmadınız adamın peşini.Sevmeyen buraya yazı yazmasın kardeşim.Başlık bile kocaman bir şekilde NIRVANA!...sevmeyen eziklerin yaptığı şey;millete pok atarak öne çıkmak,kendini göstermek.Yeter artık bırakın salaklığı be..NIRVANA yazıyo.Sevmiyorsan yapman gereken bu başlığı açmayıp,okumamak.Bence bir NIRVANA başlığı altında insanlar;Nirvana'ya laf sokmaya çalışan eziklerin yazdıklarını okumak istemez.Yeter artık bence..Kendinizi gösterme çılgınlığına son verin