Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nirvana'yı nasıl bilirdiniz?

• rock in rio • 26 Haziran 2006 13:46 • #502039
    nirvana bence de en iyi müzik gruplarından bir tanesi ya onun için dencek bi laf bulamıyorum ses olsun yorum olsun şarkılar olsun süper
  • rock in rio • 26 Haziran 2006 14:14 • #502050
    bence süper bir grup tek kelimeyle heart shaped box ve the man who sold of the world vazgeçilmezlerim arasında onların rock müzik adına çok iyi şeyler yaptıklarına inanıyorum kurt cobain keşke abi ya adam daha yaşasaydı çok iyi işler çıkarırlardı olsun abi ya geriye bıraktıkları yeter
  • underdog • 27 Haziran 2006 22:24 • #502281
    punk ın underground dan çıkıp daha popüler olmasını sağlayan grup
  • changes • 27 Haziran 2006 23:41 • #502288
    son 25 yılın en iyi parçasını yapmışlar yeterli bi iz sanırım..smells like teen spirit
  • Ktulu • 28 Haziran 2006 13:26 • #502334
    evet bissürü saçma sapan iz bıraktılar
  • easily • 28 Haziran 2006 15:14 • #502369
    ne derseniz deyin, ben seviyorum, bazı gruplar tamam bunu dinleyenin özenti olma olasılığı yüksektir dedirtir de nirvanayı çok öyle görmüyorum kendime de özenti diyemem, ne de olsa ne dinlediğimi biliyorum, öyle uff çok iz bırakan bir grup diye de gezmiyorum... Ama eğlenceli ve kafa yapılabilecek şarkılar... Öyle çok düşünmemek gerk üstünde...
  • WC • 16 Temmuz 2006 04:16 • #504970
    amcam sağolsun

ben daha 4 yaşında iken amcam whre did you sleep last night parçasıyla uyutuyordu beni sonra 5 yaşımda amcamla birlikte ağlamıştım cobain in ölümüne sonraları cobain benim idolüm oldu
  • eternal_silent • 16 Temmuz 2006 04:36 • #504972
    amcam sağolsun

kurt cobaine karşı bi antipati taşıyorum intiharından dolayı..bu kişisel birşey belki ama gruba karşı düşüncelerimi de etkiliyor..yani ölmüş birinin yaptığı müziği dinlemek beni ürpertir zaten bir de intihar etmiş olması iyice soğutuyor beni nirvanadan..
    fena değildir,tüm albüm dinleyemem sıkılırım ister istemez bana duygu yoğunluğu yaşatamayan bir grup..müzikalite bakımından fazla birşey bıraktığını zannetmiyorum fakat hala konuşuluyor olması ve bu derece yaygın olması iz bırakacak birşeylere sahip oldukları anlamına gelir..abartılmaması gereken bi grup ayrıca saygı hakedecek bir tavır,davranış ve müzik göremiyorum kendilerinde..yani yırtık kot,sahnede abuk hareketler...
    dediğim gibi abartılmadan dinlenmesi en iyisi..
  • narkozz • 16 Temmuz 2006 10:18 • #504985
    amcam sağolsun

iyi bilirim çok iyi çocuklardı. :P
    böyle bi espri yapılmıstr kesin ama napiyim tutamadım kendimi :D
    neyse sevmem ben onları :)
  • WC • 16 Temmuz 2006 13:18 • #505014
    amcam sağolsun

nirvana döneminden sonra çok fazla gruba ekol olmuştur ama malesef uzun süredirde kaliteli müzik yapılamamıştır nirvana zamanından beri yani bu bence tabi duygu olayındada nirvana müzikaliteden daha çok duyguya ağırlık verir bundan eminim ama :D